prosit.

Japp, förkylningsdags för mig igen och med min allra mest ironiska ton vill jag skrika:
                                                   JAG ÄLSKAR DET!
Inte nog med att jag själv måste lida av ett huvud som känns som att det är ungefär lika stort som G. Perssons, ett ständigt andandes med munnen (då min näsa inte längre är kapapel till att andas genom) och konstant nersnorade tröjor efter mina farfarsnysningar så blir bestraffningen dessutom kollektiv då alla runt omkring mig måste stå ut med mitt ihärdiga snorande och tråkigt nasala tonfall. För att inte tala om mitt evinnerliga klagande om detta som jag faktiskt är såå medveten om men jag vill ju bara att ni ska tycka synd om mig!! Som att inte det vore nog så är den som får lida mest under förkylningsperioder faktiskt miljön. Tänk så mycket papper som under varje period måste nersnoras och bara slängas. Ett enormt slöseri.
Givetvis har jag en lösning på detta problem. Vi borde skaffa oss en behållare som man har med sig över allt under dessa perioder där det finns ett litet hål som man snyter ner i varje gång det kan tänkas behövas. Detta kan man möjligtvis tycka är lite äckligt till en början. Men jag menar, jackass är ju äckligt.. Det blev ju en succé! Jag tror säkert att med lite ansträgning kan snor bli störthäftigt och en ny trend! Vem är med mig? Vem tycker mest synd om mille som blir tvungen att sova bredvid snormonstret? ha-ha-ha!

Föreställ dig nu att jag står vid perongen och vinkar av dig genom att vifta lite med min snorbehållare samtidigt som jag torkar bort en tår.
vink, vink, hejdå /Erika


PS!

Skulle bara vilja hänvisa mina kära läsare till http://mariao.blogg.se/ - Vilket är min underbara vän marias blogg.
Då ska ni söka ner till inläggen "fördomar 1" och "fördomar 2" och läsa dessa. (läs gärna allt annat också för hon är klok.)
Kvinnan vet precis vad jag pratar om! Freaking love her!!!

ds.