loel

Jodå! Filmteamet var väl kanske inte det mest imponerande men filmat blev det...

K+M+R+L=C

Marioni skrev också en artikel om oss för typ en vecka sen!

Allt som är understruket borde ni trycka på tycker jag.



failure.

Damn vad en sån här sak kan göra att man känner att hela världen har gått under..
Ja, jag missade på körkortsteorin, usch.. Jag bröt ihop i telefon med elin och meddelade denna fina att jag då inte tänkte gå på några fler lektioner idag och åkte hem för att vila upp mig inför resten av livet.

Nu är klockan 13.13 och jag har tröstshoppat två fina väskor som faktiskt bara kostade 20 kronor tillsammans så nu mår jag lite bättre igen. Dessutom så hade vi uppspel på teatern igår ju och det var jättekul, tänker skriva lite mer om det när jag har bilder men om ni vill läsa lite reflektioner om det hela -->
snuttismallo.blogg.se

image61


Dags att kolla på heroes och slumra till för jag är riktigt jävla trött, utmattad, less och trött.

TREVLIG VALBORG!

I heard it on the radio

Har inte haft så mycket tid att skriva på senaste... Eller jo, det har jag men jag har lagt den tiden på andra saker.
Till exempel så har jag ägnat denna kväll åt heroes och körkortsteori vilket inte är så pjåkigt om jag får säga det själv. Har även till min stora glädje spenderat ungefär 40 minuter av mitt liv åt det senaste Greys Anatomy-avsnittet. De har haft upphåll i typ tre-fyra månader men nu fick jag äntligen utlopp för min abstinens ikväll. Det känns bra!

För er som än inte sett det underbara programmet borde börja göra det med en gång. Men jag måste varna; det tillsammans med Scrubs är den farligaste av alla droger. Jag vet inte vad det är med mig och dessa sjukhusprogram... Jag borde kanske satsa på läkare ändå.. Någon som vill ge mig några MVGn så jag kan bli det? Jag hade varit den grymmaste läkaren av alla faktiskt.

image60

Nåväl, nu har jag gjort klart alla delproven av körkortsteorin vilket var på tiden för det är minsann uppskrivningstid om en och en halv dag! Fy vad spännande!!

Nu vill jag bara göra väldigt klart för alla att bara för att jag har körkort så tänker inte jag köra en massa bil för jag är faktiskt väldigt emot det att köra bil så fort man får chansen! Vi har utomordentliga kollektivförbindelser så jag tänker fortsätta åka buss och tåg så mycket jag kan. Så, nu har ni det skrivet, nu kan ni gnugga denna fakta i huvudet på mig när jag en dag tar bilen till skolan så att jag får dåligt samvete!

Tänkte också meddela att Midlake är ett väldigt bra band och det var på deras konsert för snart ett år sedan, på KB, som mina läppar blev kyssta av läpparna som tillhörde min blivande hjärteägare. Då var de där läpparna ännu inte vana vid varandra men om en vecka har vi varit tillsammans i hela 10 månader. Och fy vad bra månader!

Här får ni därmed en av deras äldre låtar att njuta av som dessutom har en väldigt trevlig video...


we are so much better...

... when we are together.

image59

Skulle bara vilja meddela att jag är mäkta nöjd med Siestas band iår och jag bara skrek rakt ut i luften på arbetslagsrummet när jag läste att denna donna ska förgylla framför allt MIN och MARIONIS siestavistelse. Dock förstördes min reaktion av dumma klasskompisar som glor skit och säger "ehh, BRITTA persson.. vem faaan är det? och vad är DET för namn?" sen flinade de lite sådär grabbigt. Jag rynkade på näsan åt den lättsamma idiotin och dagdrömde mig iväg.

Jag har sparat ett sms från 100 år tillbaka från just min fina maria skulle försvinna ifrån mig i en vecka förra sommaren, när hon skulle till Emmaboda:
"Don't be to hard on yourself now when I am not around
to tell you you are the best girl in the world."

Visst, det var inget hon själv kommit på, och ja det är från Britta Perssons - Bellamy Straat Straat. Men det där smset var precis rätt i precis rätt tid och betöd allt. Just såna saker, så som hon kan läsa mig, den där maria, gör att jag ibland kan känna att jag är skyldig henne hela mitt liv!

(Sen är det en otroligt fin bild också faktiskt)

Enfaldig

Jag sitter här och läser ur en bok som heter "Hur man botar en fanatiker" och jag tror verkligen att den är sjukt bra och där står mycket tänkvärt i den. Men eftersom att det är en uppgift vi har i religion så är det i princip omöjligt att läsa den för det känns så fruktansvärt tråkigt och hemskt. Säg vad beror det på?

buttercake.

Första riktiga jobbdagen idag och jag har faktiskt aldrig kännt mig så dålig men aldrig heller kännt mig så bäst!
Oerhört trevligt jobb vill jag be att få tala om, där på Bullen & Bönan och den som är i Tomelilla en torsdag eller lördag och INTE fikar där borde dödens dö! Jag gör killer-milkshakes och stans godaste latte!

Jag har varit oerhört butterbitter de senaste dagarna. Vilket jag absolut inte fattar för det är ljuvligt väder och jag borde hänga på den där (jävla) hetsen om att vara ute exakt hela tiden... jodå, jag har minsann lyckats vända den mycket välkomna vår-nästan-sommar-värmen till något negativt! Hör och häpna! Idag satt jag och klagade högt om hur mycket jag irriterade mig på att julia gav mig dåligt samvete över att jag ville sitta och slappa framför tv:n den halvtimme jag hade mellan jobb och teater. "Men eriiiiiika! Det är jättefint väder ute! Du kan sitta ute och slappa! Vi kan åka skateboard!" SKATEBOARD?! Alltså inte nog med att både jag och julia är typ de sämst balanssinnade i hela sverige... De enda skateboardarna vi äger var från min pojkflickstid då jag gjorde allt för att vara exakt som johannes! Och de sög redan då.. Men nää där ska hon stå och vingla lite och tycker att "det är aldrig försent att lära sig". Jag surade mest men visst satte jag mig därute och drog upp tröjan för att sola min bländade mage.

image57Det här är då min man i ny fresh frilla!
Han har allt snappat upp några snygga vibbar från gamla goda tiden.
80-talet, vajt to tu vägejn?
Tänk att bara få rufsa om i den kalufsen? Prrr!












Nu ska jag gå och köpa glass för det gör man på sommaren......

Dagens : Caesars Palace - Right About Time

i dont listen to what people say

Det var oerhört längesedan jag lyssnade på Broder Daniel och en tid för hundra år sedan var det mina favoriter. Jag har aldrig sett dem spela. Eller jag har sett Henrik Berggren visserligen men aldrig bandet... Det är inget som grämt mig särskilt mycket egentligen och nu när det är så längesen så bryr jag mig inte alls.

Way Out West är den nya festivalen som alla vill till, som har de grymmaste banden och ligger i grymmaste Augusti.. Fast dit ska inte jag, jag ska till Asien! Fast jag tror inte jag åkt dit även om jag inte skulle resa.. Men när man läser en
sån här artikel så fylls armarna med knottror och man känner en klump i halsen och det är bara så underbart fint. Jag vill också, fy fan vad jag hade velat vara där!




Det känns om att min barndom är över, har känts så hela dagen. Fast jag vill inget annat än bli vuxen nu. Inte vuxen sådär alltså... Jag är bara så fruktansvärt trött på att vara en arg och missnöjd tonåring.

I died a hundred times.

Ja, genrepet gick ju inte direkt som vi hade önskat oss, det mesta gick faktiskt skit men nu är det i alla fall exakt en vecka till premiären.
Det är alltså den 29/4 - TISDAG - 12.30 och 18.30. K+M+R+L=C. Missa inte!!!!

image55

Nu tog jag förresten precis bort min lunarstorm! Anledningen till att jag sparat kvar på den så länge var för jag hade så mycket förflutet och minnen i min blogg där. Fast så satt jag här och kom ihåg vilken tid av mitt liv som jag använde lunarstorm och det är minsann inte mycket jag behöver eller vill minnas från den delen av mitt liv. Så hej och ivej!

Parantes.

Jag måste bara säga att "P.S. I love you" var typ bästa filmen jag sett.
Helt ärligt, jag har bölat i ca 2 timmar! Blödig någon?

help! please?

Nä vet ni vad.. Jag har verkligen ingen lust för en tråkig SWAT-analys, naturkunskapstrams eller körkortsteori. Mamma har till och med lyckats få studenten att kännas jobbig med att jag ska sitta och planera. Tillsammans med både henne och pappa! Alltså jag älskar mina föräldrar och allt men när jag är på sånt humör jag är på nu så är det verkligen en pärs att faktiskt umgås med dem.. Jag är sån tonåring!

Förövrigt så har jag seriöst börjat fundera på att skippa Öja, stället som alla studenter drar till på studentdagen.. Jag är rätt sugen på att bjuda precis alla hem till mig så har vi ett mer personligt studentfirande! Plus att man inte riskera att slösa en massa pengar på något som ändå inte är kul och som lär vara rätt borta ur minnet efter åt ändå.. Vad säger ni?

Jo, nu har klockan passerat tio och jag har nu bojkottat alla tankar på läxor. Nu ska jag mysa ner mig och titta på P.S.I.Love.You med min nya mysiga skjorta och ett par aldeles för stora trosor.

image54

Godnatt

and I have the time of my life?

Idag har varit en sån extrem ångestdag för nog alla i min klass.. Man börjar känna lite att det lider mot sitt slut och det är svårt att inte ta ut lovet i förskott. Så får man reda på att det minsann ska skrivas två labrapporter till samtidigt som vi ska skriva en uppsats och redovisa detta muntligt också. Detta ska, tillsammans med tusen andra saker, hända inom loppet på 5 veckor och jag vet inte.. Jag känner mig helt enkelt inte pepp på det alls! Så tittar man ut och ser hur det nästan är oförskämt fint väder och låter vetskapen om att man måste sitta inne och skriva läxor hela veckan sjunka in. Nä, jag vill inte, inte idag faktiskt, inte någonsin!

Så, när jag kom hem så gjorde jag mig en härlig latte. På riktigt med mjölkskummare och allt som jag nu, efter ungefär 3 år, lärt mig använda. Sen satte jag mig på altanen och smuttade på kaffet i solen och det var minsann inte så svårt som jag trodde att glömma alla måsten och man inser att dagen ändå är rätt fin.

Vi repade på K+M+R+L=C idag och det gick bättre än någonsin förr och imorgon är det genrep. Fy vad spännande det är! Bara en vecka till premiär!

Nu ska jag faktiskt iväg och hämta HM-leveransen!! Kanske visar några av mina inköp sen!



Hela världens hunger samlad i mig.

Nu har jag då lagt åtskilliga timmar åt att läsa olika bloggar, kollat på film, ätit glass och myst med James. Mest lite olika modebloggar men den jag fastnade mest för var ändå Alex Schulmans blogg på aftonbladet. Alltså, all heder till gulliga modebloggare och såna trevliga vardagsbloggar men att läsa sånt humoristiskt skräp som han skriver om är bara helt sjukt underhållande. Jag sitter ju här och småfnissar lite för mig själv hela tiden och önskar att jag hade lite halvtaskiga punchlines att komma med ibland eller att jag var bästis med Adam Alsing.

image52
Mitt underbara sällskap för kvällen.

Nåja, filmen jag såg på hette The Lord of Illusions och den var ganska dålig.. Fast precis så bra att jag nästan klöktes upp glassen emellanåt. Alltså inget för mesar liksom.

Glassen jag åt var precis så god som jag önskar att all glass är. Dock inte lika god som Ben & Jerrys så det får bli en sån nästa helg tror jag bestämt. Varför jag skriver nästa helg är för att jag inte tänker äta något onyttigt i veckan utan jag ska ha nyttovecka deluxe! Sen är jag ju fortfarande pank, vilket jag inte kommer vara nästa helg. Studiebidrag <3.



Impossible, impossible.

Usch, idag har jag varit väldigt trött och lättirriterad. Ett humör som gärna smittar av sig och skapar dålig stämning i en ilande fart. Det är så fruktansvärt synd att jag är så för vädret är helt underbart och det är söndag och snart student osv. I fredes fick jag min studentmössa! Känslan av att se sitt eget namn och 2008 på den där fiiina mössan är ju helt obeskrivlig!

Jag är annars rätt nöjd med helgen nu när jag blickar tillbaka. Eftersom att jag på någon vänster har lyckats bli helt pank så har det blivit en stanna-hemma-helg eller stanna-hemma-hos-mille-helg, vilket inte är fy skam! Ännu bättre blir det när en jättesöt maria kommer hit en lördageftermiddag och delar frukost med oss för att sen förgylla hela min kväll. Kändes helt underbart att umgås precis så nära som vi umgicks förra våren igen. Det är verkligen vi!

Låt nu vädret fortsätta vara såhär underbart ett tag till! Ja, i alla fall till den 5 augusti sisodär!
Och låååt bara skolan ta slut nu för jag känner inte för det mer!

/Erika

image50
(kolla, hon ser ju faktiskt ut som en ängel!)

åh markus



14/5

I can't get no sleep.

Verkligen en sån kväll där man inte kan få tankarna ur huvudet. Tänk om det bara hade funnits en "av och på"-knapp som man fick använda lite då och då.. Oftast, om inte alltid, när man tänker jobbiga och dåliga tankar men minst lika ofta när man bara tänker på sånt som man verkligen tycker om och som fyller upp hela dig. Jag är verkligen helt fylld av längtan nu, så att jag inte vet vart jag ska bli av! Just när jag mest av allt bara borde sova..

Nu måste jag faktiskt lista upp allt jag längtar efter just nu:
- Morgonkvällen med min man
- Premiären för K+M+R+L=C
- Leveransen från HM
- Balen
- Siesta
- Komma igång med jobbet
- Sommaren
- STUDENTEN
- ASIEN

ahh, den här känslan skriker vår.

image49

markus krunegård - samma nätter väntar alla.

fettfria popcorn.

Nu har jag haft ett rejält uppehåll från eget bloggande och har lagt lite mer krut på min och elins fantastiska blogg - snuttismallo.. Jag börjar ändå sakna en egen blogg lite och tänkte att istället för att starta en helt ny så förnyar jag kufiskt. Fast problemet är att kufiskt inte är något man lägger på minnet sådär så jag funderade ändå på att starta en helt ny. Dock orkar jag inte det alls just nu så jag fortsätter skriva här lite till!

Idag fick jag förresten jobb på ett café i Tomelilla där jag ska få ihop massa pengar till Asienresan med min man! Okej, det kommer inte att bli någon förmögenhet men det kommer nog att räcka!

En annan sak som hände idag var att jag hittade en popcornmaskin i vårt hus som mamma gömt i ett skåp. Ni som känner mig vet vilket popcornfreak jag är så jag kan verkligen inte fatta hur mamma har hållt denna undan för mig i alla år.. Jag ser det som ett direkt svek.

Jag vill ha student!!!