we don't want these days to ever end

Nyrakade ben och nyklippt lugg. Jag är redo!

Jag hade faktiskt först inte tänkt att raka benen alls innan studenten. Typ som ett slutspelsskägg.. Tro det eller ej men jag började faktiskt gilla att ha päls och kände mig rent av lite cool i det och dessutom så spann man så gott om mille klappade mig på benen och kliade mig lite bakom hälen. Nej, det gjorde jag inte, det hade varit konstigt...

Aja, det fick åka av och nu är allt packat och klart! Nu ska jag åka till malmö och möta snuttegullet och sen bär det då iväg mot soliga hässleholm (VÄDRET HALLÅ!!!). Fast först ska jag byta klänningen, köpa bikini och sovsäck. Segt men sant.

NU blir det bråttom! NU ska jag iväg och sova i tält 4 nätter bredvid den bästa och jag tänker inte vara nykter ett dugg!! hejdå bloggen, vi ses på söndag! Om jag lever då.. In sha Allah! peeeeeeeeeeeeeeeeeeeepp

suffer for fashion

Idag har faktiskt varit en fantastiskt bra dag så därför tänker jag, i motsats från igår, lista upp saker som gör mig glad idag.
  • Jag fick reda på 6 MVG vilket innebär att jag har det betyget i alla ämnen utom ett av de jag haft under detta halvår.
  •  Det var sista skoldagen jag någonsin har på ÖP
  • Jag åt frukost hos sara vilket är typ det bästa som finns för de har alltid en massa gott.
  • Jag och pappa köpte brassestolar som jag ska ha med imorgon och peppen växer
  • Jag har i princip packat klart allt!
Sen det som egentligen är trevligast med dagen är att det är studentsupé på skolan (Wow! finmiddag i skolmatsalen...). Och det innebär att man får lov att göra sig lite extra fin, vilket jag nu gjort mig!


SIESTA IMORGON GRABBAR!!!

apocalypse now.

Nu är jag inte riktigt lika sur som jag var innan trots att alla sur-faktorerna är kvar. Allt blir gärna lite bättre med mat i magen. Jag har minsann lagat mat själv idag. Spagetti och quornfärs-sås (med på tok för mycket vitlök, grattis till er godingar jag ska spendera kvällen med) och det blev supergott. Jag vet inte hur många gånger jag hann tänka hur sjukt bra jag kommer klara mig i egen lägenhet undertiden jag lagade maten och åt. Jag trivs bra som fan när man är ensam och har kontroll på läget själv.

Skjut mig om ni vill men det jag nog längtar efter typ mest är att tvätta själv. Det finns nämnligen inte ord för hur störigt det kan vara med samma storlek som sin syster och nästan samma som mamma. Nu pratar jag inte skit om min syster för hon tar (oftast inte) mina kläder med vilje men det händer alldeles för ofta att mina kläder hamnar hos henne. Och eftersom att hon (liksom jag) inte är den bästa med ordningen på rummet, så får de gärna ligga kvar där tills jag tar fram spaden och gräver upp dem. Det skulle bara vara så skönt att ha ordning på allt det själv! Och nej, tanken som for genom somligas huvuden just nu är dum, jag tänker inte tvätta hela familjens tvätt för att få ordning på läget.. Jag vill ha mitt eget!

Tanken på egen lägenhet och eget liv gör mig faktiskt fruktansvärt uppåt för det är faktiskt inte länge kvar. Troligtvis sitter jag där om ett år, om inte tidigare! För snart tar jag studenten och då kan vad som helst hända.

Nu handlade inte inlägget alls om det jag tänkte skriva om, alltså mitt uppvaknande under körlektionen om hur jag insåg vad jag gör för fel osv och hur denna insikt hade kunnat förbättra många saker i mitt liv. Men det blir ett på tok för långt inlägg om jag gör det nu. Så nej. Nu ska jag istället göra mig iordning för att åka till ystad och spendera kvällen med mina söta soon-to-be exclass-ladies. :(, :), :/, :D, :S <-- känslorna som jag fick när jag skrev det.



flabb.

hallon och halsbränna

Alltså det får faktiskt bli ett lite böligt inlägg idag för jag är så himla nere och sur.

Anledningar till att jag är nere och sur:
  • Jag har inte fått min klänning än även om de sa att de skulle skicka den redan i onsdags. Om jag inte får den imorgon så hinner jag inte se den innan siesta.
  • Jag har inte sovit ordentligt på hela helgen så jag är trött.
  • Osund helg har gett mig halsbränna och magont.
  • Jag kommer inte kunna lämna tillbaka den andra klänningen som var dyr och jävlig utan det är tillgodo-kvitto som gäller och det kommer göra min mamma nere och sur vilket innebär att jag också blir det. Eller är.
  • Vädret är jätte-jätte-jättefult
  • Jag har prov imorgon, som känns superonödigt på alla sätt och vis.
  • Jag ligger minus på kontot
  • Och därmed inga pengar till att köpa "förtäring" till siesta.

Så nu kan du må jättebra över att du är du och att du inte är jag. För det är så förfärligt synd om mig!!



promnight, baby.

Åh jag är verkligen supernöjd med kvällen! Jag kände mig så otroligt fin så det hade kvittat hur balen hade varit i övrigt för när man känner sig så fin så lyfter det upp allt. ALLA BILDER

Nu var det som tur jättehärligt annars också. Maten var jättegod, vinet var gott och dansen var också smarrig! Vi fick sparris till förrätt, kyckling (eller quorn om man är mig) med potatismos och grönsaker med en jättegod sås och sen var det en helt fantastiskt god chokladmousse till efterrätt som jag slukade tillsammans med halva calles också. De hade live-band som spelade såna halvkassa melodier som blir fruktansvärt roliga efter ett par glas champagne och lite vin. Jag dansade så att jag knappt kunde stå på benen och det gjorde alla andra också. Att sen mina fötter fortfarande nu värker utan dess like känns bara bra. Så mycke värt det!



Nysminkad och dramatisk



fantastiska vänner. nej jag tycker inte heller att jag är så blek...



stilig bil, stilig kavaljer (callevjer)



Det var helt enkelt precis som jag hoppats på.

Nu har jag lagt helt för mycket tid på detta. Har ju lagt upp nästan alla bilder vi tog uppe på bilddagboken så jag tycker aboslut att ni borde kika där också. Nu måste jag rusa och plocka ihop kläder för ikväll blir det Inkonst och Ljudpark i malmö med dom bästa!


Puss


Men vad är väl en bal på slottet?

Det är dags. Och oj vad jag inte känner mig redo helt plötsligt.

Dagens schema:

9.00 - upp och duscha
11.00 - vara på salong La Pe Tie och få håruppsättning
14.00 - vara i Ystad på H.U.D. och bli sminkad samt byta om
15.00-16.00 - åka till sjöbo och Malin för fördrink samt fotografering
17.00-18.00 - anlända till Svaneholms Slott i veteranbil
18.00 --> - Bal på slottet.

Nu är klockan tjugo i ett och om ca en timme ska vi åka till Ystad. Håret är alltså uppsatt och det blev lite svinrygg,
Audrey Hepburn-style och jag är supernöjd! Klänningen är framhängd, skorna putsade, smyckena klara och jag har även lyckats få i mig en tallrik dinkelgröt med tranbär och banan trots att jag känner mig riktigt illamående av nervositet. Åh, vad jag längtar tills jag får sminket och klänningen på!

Vi kommer givetvis fota hela spektaklet så jag lovar att ni ska få se bilder sen! Tills dess får ni nöja er med en bild sen sisodär 2005 på mig och min kavaljer när vi konfirmerades. Var det 2005? eller 2004?


Visste ni att Calle är en av mina två äldsta vänner? Jag tror inte att denna sorts Erika hade existerat nu om det inte funnits en sådan Calle.


vackert... Sen Cran Canaria förra året.

Nåväl, nu får jag sätta fart!
den kan vara tråkig, trist eller.. alldeles alldeles.. underbar.

ring doktorn och skicka nån.

Alltså förlåt mille, men kan vi inte bara strunta i resan så kan vi köpa klänningar till mig för alla pengarna istället? Nu har jag nämnligen fastnat för denna sida: http://www.asos.com/ och blir kär i varje klänning jag ser.
Jag tänkte inte ha en sån blogg där jag lägger ut bilder från webshopping-sidor men alltså joo, det fick nog bli så ändå.
Jag kommer köpa denna klänning. Jag vill ha den på mig i sommar på väg ner till stranden eller på en sen sommarkväll i någon mysig trädgård.



Jag måste gå och lägga mig nu för jag känner att min babylonsjuka blir värre för varje "next" jag trycker.

Takeaway.

Ibland blir jag faktiskt lite avundsjuk på mig själv för att jag har ett så bra jobb! Det är supermysigt, mina arbetskamrater, eller kollegor som man lite fint kan säga, är jättetrevliga och ibland så går en kaka eller något sånt isönder och då får jag den om jag vill eller så blir det som idag att det blir en massa bröd över och även det kan jag få om jag vill. Vilket jag ville för ikväll känner jag för en promenad och den promenaden bär iväg mot ankdammen. Där finns nämnligen en massa övergödda ankor som jag vill göda lite till.

Plus att min dator vill verkligen inte sluta sega sig så jag vill inte sitta här mer.

Hejdå

poorpoor

Eller ja, jag insåg precis att det är superdumt att ge sig ut och springa när man är förkyld för då lär det bara bli värre så jag sitter nog här ett slag till. Dessutom har de Coldplaymaraton på ZTV och det känns ju lite knasigt att missa helt frivilligt?



Tittade tillbaka i min bilddagbok lite och hittade bilder som tåls att läggas ut igen.
Denna bild har varit med på bloggen också innan men det var minsann också längesen.

Nu ska jag göra ett STORT glas oboy för jag tänker dricka som fan så jag sköljer ur denna snuvighet ur min kropp. För om exakt en vecka tänker jag redan vara på lyran även om klockan bara är tio för då är det S!ESTA. Någon som längtar lika mycket som jag?

Gårdagen var igår.

Gårdagen blev trots allt och under närmare eftertanke, en riktigt härlig dag! Jag sov sisodär 2 timmar förlänge och blev missade hela roddningen (syyynd) men efter det gick repet bra och resten av dagen spenderades åt 3 olika sorters tårta som den gode rektorn insisterade på att bjuda sin favoritklass på! Den godaste var den med marängbotten, grädde, banan och choklad! (någon som känner igen?) Men prinsesstårtan var inte mycket sämre. Sen var det en som hette något tyskt som jag inte kommer ihåg men det gör inget för den var inte så himla god.

Jo, sen skrev jag klart det SISTA arbetet som jag ska göra i skolväg fram tills det jag känner för att göra mer. Fast det vill jag inte tänka på för det innebär att då måste jag veta vad jag ska göra resten av livet. Jag återkommer om det!
Jag ringde också
Style By Stars och frågade om klänningen och VET NI?! jag har beställt den! De skulle skicka den redan igår så antingen får jag den på fredag eller så blir det i början av nästa vecka. Förstår någon hur underbart det känns? Eller jag kanske ska återkomma om det också för den sitter kanske jättedåligt..

Sist men inte minst så hade vi vår sista konsert någonsin. Tror jag i alla fall? Men det var kul! Gick inte helt bra ju vilket är lite vemodigt för det var liksom enda chansen.. Men jag får nog ändå säga att jag är nöjd eftersom att det resulterade i ett snack med mitt lärare och ett besked om ett trebokstavigt betyg och dessutom var det det svåraste pianostycke jag spelat så ever. Då kan man ju inte klaga egentligen.

Nu är det i alla fall torsdag och exakt 14 dagar till studenten vilket innebär två veckor för de som inte vet bättre. Torsdag betyder jobb men först ska jag kolla klart på ett kul program om världens dummaste killar (and gosh, are they stupid?!), dricka kaffe och sen motionera! Hörs lite senare, hoppas jag kan få lite bilder sen gårdagen också.

IMORGON ÄR DET BAL men jag har blivit jätteförkyld och det finns nog inget som jag hatar så mycket som just det faktumet. Jag blir typ aldrig sjuk men nu ska det så klart hända när alla annat händer också. Så därför får ni en riktigt lömsk bild på prinsessan Leia och ett fasligt långt inlägg.



you want what you cant get.

neeeej, nu har jag kärat ner mig totalt i denna klänning! Den är inte särskilt dyr heller, 399 kronor och finns på stylebystars.com. Det lustiga är att jag hittade hemsidan på blondinbellas blogg.. Tja, något bra ska den bloggen vara till antar jag. Helt underbar klänning eller vaaad?!



MEN såklart så är det 2-3 veckors leveranstid och det är exakt 2-3 veckor till studenten vilket innebär att det inte lär gå att få hem den tills dess.. Alltså titta, den har precis allt!! Någon som är grym på att sy som bara kan slänga ihop en sån till mig nu på en gång?

thats you, inside of me.

Något som stör mig är att det inte är bra att äta för många av de där Extra-pastilles. De är så jävla goda och så är de bra för tänderna. Jag är som vanligt värdelös på att komma ihåg varför jag inte bör sätta i mig flera askar har precis gjort just det så nu kommer jag ha ont i magen typ resten av livet.

men ändå... strawberry rhubarb. lätt värt.

Förresten så har jag redan ont i magen på grund av allt annat så det kommer säkert inte göra så mycket skillnad ändå.

nobody likes me baby, if i cry

Jag får helt enkelt ta tillbaka det jag skrev i förra inlägget för jag har inte alls hittat någon klänning. Jag tänker lämna tillbaka klänningen för jag tyckte inte alls om den längre... Fan vad fåfänga ska ställa till med bekymmer man vad ska man göra?

Det tycks vara så att allt annat i hela världen är roligare än religion. Comeooan, det är EN skrivuppgift kvar!

Tegan & Sara är en av sakerna jag tycker är roligare. Jävligt lägligt att upptäcka deras brillians nu när man absolut inte har tid att uppskatta den. Eller har egentligen ingen tid till den... Nu råkar det vara så att det är denna låten som jag nu tänker dansa mig varm till ensam i mitt rum. För jag fryser så förfärligt även fast jag ligger under två täcken.


i've got nothing to wait for.

Vilken tråkig dag det varit idag! Det enda roliga var att vakna bredvid mille och luncha med maria vilket visserligen är mer kul än vad vissa får göra under hela sin livstid så man borde nog inte klaga..

Nej men vad jag ville säga var att imorgon är det Onsdag och då ska vi ha examenskonsert på Ungdomens hus i Ystad. Det börjar 18.30 och jag vill att precis alla ska vara där! Jag ska spela Shoreline med Anna Ternheim och då har jag på sång; mig, Elin och Maria samt Tobias på melodika. spännande eller?

Har dessutom äntligen köpt studentklänning men jag tänker inte lägga upp bild på den förrän det är själva studenten. Dessutom tyckte jag inte att den var så fin längre idag vilket känns tråkigt men som tur är så har jag typ 16 dagar på mig att ändra mig! Idag slog det mig vad fort trean har gått. Dagbokslåset som jag provisoriskt hängde i skåpet den första veckan hänger fortfarande kvar. Tidigare har man liksom bara tänkt "japp, snart är det student", men nu har det blivit "JAHA? snart är det MIN student!" och jag tänker på när jag och min klass kommer utspringandes från stora porten och jag kramar om mamma som säkert kommer gråta för hon är som jag och då kommer jag också gråta. åh.

tiddelii

Sa jag att det är mindre än 20 dagar till studenten? Det är inte ens tre veckor?
Jag är i extas!










































mums

get the cool shoe shine

Dagen började med att jag vaknade helt extremt kissig och var tvungen att gå upp fastän jag bara sovit i 6 timmar och inte alls kände mig redo för den nya dagen. Efter en ungefär 5 minuter lång kissepaus (inte ofta man kissar i hela fem minuter!) så bestämde jag och mamma att det var dags att övningsköra med mig och den körningen tog oss till Komstad. Det är en liten by typ mellan Kivik och Tomelilla och de har en stor affär med massssor av skor som är billiga. Så det var inte mer än rätt att jag köpte lite skor.

Tänkte faktiskt dela med mig av dem här så ni kan tänka er vad tjusiga mina fötter kommer att känna sig i sommar.

Skorna nedan har jag lagt undan i Ystad till på måndag och har inte kunnat sluta tänka på hur mycket jag tycker om dom. Jag brukar inte känna så för mycket så därför tänkte jag att det var helt självklart att jag skulle ha dem även om jag hittar billigare, fina skor. Men nu hittade jag minsann billigare skor, fast samma! 150 kronor billigare till och med så de blev automatiskt finare tycker jag.



Dessa var kärlek i första ögonkastet. Tycker hemskt mycket om rosetten på tårna och att det är en sån miniklack som inte gör mig 2 meter lång utan klarar av att få mig att känna mig som en dam ändå:



Och nu tänker ni säkert att mina fötter inte alls kommer att känna sig fina om de ska gå i klackar hela sommaren, de kommer snarare känna sig döda. Men frukta ej fydderna, när de är trötta är det dessa ljuvligheter som jag ska smyga runt i:



Ah, vet inte hur länge jag har velat ha såna här. SÅ sköna, SÅ snygga och såsåsåså SOMMAR!

Thank You Komstad. I'm satisfied.

det är så tråkigt och trist utan dig

Nu hade Q lagt ut lite bilder sen fredagen och dom snodde såklart kameralösa jag!

Festfixar-marioni





Och när vi studsade studsmattan så var vi tvungna att skrika föööörvarnING varje gång vi skulle hoppa ner sådär på rumpan och ställa sig upp direkt. Åh jag älskar sommarkvällar! Så vill jag att varje sommarkväll ska vara: Fina vänner, värme, studsmatta och tårta. Och dans såklart!

Christine har massa fler bilder och det är hon som ska ha cred för dem. men tyvärr har hon begränsat sin bilddagbok för hon fattar bara inte att precis ALLA vill se hennes trevliga bilder!

(Updt: Marioni har minsann också bilder  sen festen som går bra att titta på)

Nu har jag fått hem två avsnitt av Greys Anatomy så nu försvinner jag snabbt som vinden. tjoff!

aaa work work



Fick helt enkelt börja med en bild på mitt största fan: Elise. Söt är hon.

AH, rätt härligt när man ser i statistiken att jag har exakt lika många besökare varje dag vilket borde innebära att jag har ett par stammisar? Tror att jag kan nämna ett par namn sådär på rak arm och 3 går i alla fall i klassen. Så här är en hyllning till er för att ni är så söta och bara ska få gå i samma klass som mig i 3 veckor till: Puss, puss, tadda dadda daaa! (ni måste säga det högt för er själv med lite melodi på så blir det en riktig hyllningsvisa) Nej, men jag kan verkligen inte sluta prata om studenten och jag är rädd att det kommer bli nämnt ungefär varje inlägg fram tills det är dags!

Gårkvällen blev jättemysig och tårtan blev helt sjukt god! Bästa var när man dansade så att benen sved, helt nykter och att man kunde sjunga högt och busa precis som vilken berusad tonåring som helst. Det är så himla skönt och jag blir så verkligen stolt över mig själv! Stoltast var jag i morse när man slapp allt vad bakfylla heter. Istället kunde jag bara sätta mig upp i sängen, sträcka på mig, gäspa och vicka på tårna samtidigt som fåglarna sitter på fönsterkarmen och kvittrar en sång bara för mig. Som går ungefär som den hyllningslåten jag skrev innan.

Hur som haver. Jobbat har jag ju också gjort och jag tycker verkligen om mitt jobb. Hade du frågat mig var jag skulle jobba för ett par månader sen så hade jag blivit en ångestbubbla som sprack på dig för jag var nämnligen helt övertygad om att jag aldrig skulle hitta ett jobb som jag stod ut med. Men minsann! Och jag står ut med det jättemycket och vill bara jobba hela tiden.

Bästa är när någon ska ha milkshake och jag råkar göra lite för mycket. slurp!

Hittade lite bilder från när vi var i Stockholm:
Fina tjajor

Fräsh på bussen

Saga i sitt esse



Nu ska jag duscha och sen smita till Sällshög där det ska firas att en liten kusin blivit stor och myndig.
hejdå

friday, i'm in love.

Nu sitter jag hos Marioni och har gjort mig klar för kvällens festligheter! Det är nämnligen så att Q fyller år så att vi ska minsann fira denna Quinna med pompa och ståt. Vi har nämnligen förberett den trevligaste tårtan genom tiderna som innehåller grädde, chokladsås, banan, nonstop och maräng och smakar inte helt förvånandsvärt precis som en jättegod marängschwiss!

Idag har jag köpt ett par megafina skor som jag ska ha på mig på studenten. Ett läppstift och lite andra smaskigheter har också inhandlat. Jag älskar läppstiftet för det är så precis lagom sötsnyggt. Jag ska minsann bara dricka festis hela kvällen för imorgon är det jobb och dessutom är det bara en vecka tills jag ska sluta mesa med drickandet och studenttiderna kan sätta igång på riktigt! jajajajajaja.

Sssses.

för dig, tusen gång om.

Idag på jobbet så stod jag och min kollega och pratade lite om böcker och jag nämnde att jag precis läst ut Flyga Drake och att den var bra men den var liksom inte "wow". Nu ångrar jag som fan att jag sa så för efter att ha sett filmen som jag precis gjorde och tänkt efter så har jag helt ändrat mig. Den är mer än "wow". Mina kinder var helt nedsvärtade efter bara 5-10 minuter in i filmen och efter 2 timmars film är ögonen helt svullna och jag vet inte vart jag ska bli av med den klumpen som sitter och skaver i halsen på mig.

Nu är jag ju extremt blödig av mig och gråter hejdlöst för minsta lilla i filmer, låtar eller böcker. Somliga tycker det är mesigt och onödigt kanske att låta något sånt få en att gråta. Men jag tycker det är fint och är ganska stolt över mig själv som blir sån mes. Det går ju inte att göra något åt det egentligen. Då får jag sluta titta på film istället.

... Och det tänker jag ju inte göra. Inte sluta läsa heller och det hoppas jag att ingen annan gör heller. Så mitt tips är: Läs boken så du förstår allt och se sen filmen och förstå det ännu bättre.



Så tänkte jag då vara trevlig och lägga upp en bild från filmen och hittade denna och nu gråter jag helt onormalt mycket. Igen. Vilket innebär att det är jobbigt att skriva för tårarna i ögonen gör allt helt suddigt. Jag ska lägga mig under täcket och gråta så jag skakar för det är faktiskt väldigt skönt och jag behöver det just nu.

Imorgon är det helg.

för dig, tusen gånger om.


katshing

Ohyeah. Bloggen når nya höjder när det gäller besökare och det tycker den är trevligt.

TREVLIGT är att det faktiskt blir markus krunegård ikväll.
Det som är mest spännande är hur det blir efteråt... Kommer jag att trappa ner mitt markustjat eller kommer det bli ännu värre? Hur som helst så kommer det bli för jääävla nice ikväll! Inte bara för markus för jag ska nämnligen på min första 20års-kväll och det får mig att känna mig lite vuxen.

Läste för övrigt klart Flyga Drake precis och jag rekomenderar den starkt. Den slukade upp mig och jag slukade upp den. Och det var en smaklig måltid. Dessutom har jag skrivit klart en samhällsuppsats som blev kickass. Istället för att gosa ner mig i soffan och titta på ishockey med Filip och Mille så ska jag läsa några rader religion.
Allt jag hör är bara:

check
bock
check
bock
check
bock
två veckor kvar.
IIH.

lets talk about that.

Åh, i morse när jag gjorde mig iordning och skulle smita till skolan så kände jag mig så himla fin. Jag har på mig min nya klänning från HM och en mysig grön sjal. Ett plus är att klänningen är av organiskt ull och jag vet inte, det gör liksom att den känns ännu finare på något vis.

Dock känner jag mig inte lika fin längre... Kan inte riktigt sätta fingern på varför men det var nog tur för annars blir jag så himla divig och måste gå och svänga på håret och sånt. På tal om det så har jag haft Adam Tenstas - My Cool på huvudet hela dagen så det måste ha något med allt att göra. Men det är kul för man känner sig verkligen 1000 gånger gladare när man känner sig fin.












Skulle ha tagit ett foto på oss i grupprummet just nu. Jag, malin och madde har alla tagit med oss våra datorer så det är ett äkta 1337-lan här inne. Eller äkta vet jag inte. Jag ser inte till någon jolt och fisken till lunch smakade inte alls som cheeseburgare...

Då ses vi förhoppningsvis ikväll Markus!

*fniss*




my night knight.

GUUUULP jag läser hellre Blondinbella!
Ni kan undra bäst ni vill om vad jag menar för det är inget jag tänker prata om idag men jag mår liksom illllla...

Men nu tänkte jag inte sitta här mer för nu har jag försökt göra min blogg fin i timmar utan något som helst resultat. Låt oss säga att det här med thumbnail osv eller datorer i största allmänhet inte helt är min kopp te. Jag tänker istället sätta mig vid pianot och låta mina fingar leka där istället och förhoppningsvis blir den turen vettigare. Efter det: Godnatt.






















.

Heysátan

Det finns nog inget mysigare än Sigur Rós.
Förutom kanske Mille...
Ibland kan man sätta ihop båda två tillsammans med levande ljus och då blir det mys på riktigt!

Sigur Rós gjorde en kreation, eller en dokumenter, som de kallade för Heima för ett tag sedan vilket resulterade i helt underbart fina musikvideos. Isländsk natur i all sin prakt tillsammans med den ljuvliga musiken är lika med vilket antidepressivt piller som helst.



Prr!
Den som inte orkar se på hela videon kan helt enkelt ha låten på samtidigt som man gör något annat för man mår så himla bra av den. Den liksom sätter sig på hjärtat och värmer upp hela bröstet.

sovmorgonmongo

Nu har jag precis avnjutit en frukost som jag lyckades få helt ekologisk sånär som på saltet. Det blev dinkelgröt med banan och mjölk för den som undrade och jag blev mätt. Klockan börjar nu närma sig elva vilket innebär att min kör har dragit igång.. Men jag är ju här? Det är somsagt helt fruktansvärt ljuvligt att vara ensam hemma men en sak som min mamma var väldigt duktig på var att få upp mig om morgonen. Sen händer det ibland att man försover sig lite men fyra timmar är väl lite att ta i va?

Jag gråter inte för det, verkligen inte. Utan nu ska jag lägga mig till rätta och återvända till det som höll mig uppe typ hela natten: Flyga drake. Alltså boken... Det är så otroligt härligt när man försjunker sig helt i en bok så att det känns som att allt annat runt omkring är helt onödigt och långt bort.

Dock så är jag ju tvungen att åka in till skolan ändå idag för vi ska ha teateruppvisning i D1 med de små barnen för projektarbetet. Det är klockan 13.00 och alla som befinner sig i Ystad eller funderar på att ta sig in dit är varmt välkomna!




Siesta förra året! Så jävla fräsch!!
Nu är det i alla fall snart dax igen och då ska precis allt jobbigt vara över.

nej till allt jag vill men inte törs



Åh, i lördags var det förresten ABF-festival i Lund och Kristian Anttila gjorde mig lika spattig i benen som vanligt. Solen tillsammans med marioni höll mitt humör på topp och i sommar har jag störst glasögon av alla!

Antons kommentar på dem var att de lär förstöra hela mitt ansikte i sommar men det tycker då inte jag.. Tvärtom! Jag är ju faktiskt inte en sån som blir blixtbrun så det kommer aldrig bli några fula linjer som jag tror den uppnosiga pojken pratade om...

Ih, på onsdag ska jag se markus krunegård om debaser är snällt mot mig! och om jag nu skulle bli straffad för att jag är född ett år och ett par månader för sent så kommer kvällen ändå spenderas med något snyggt som alltid är snällt mot mig även fast jag bara är arton.



Lite bilder snodda från
den soligaste solstrålen! Jag har ju inte själv någon kamera för tillfället för den har fått sig en törn efter att ha varit i Elises sällskap lite för länge. Nu är det ju bara ett materiellt ting och jag tycker om henne ändå plus att den nog går att laga så snart blir det förhoppningsvis lite egna bilder igen. Jag vill fota mer än någonsin i sommar!

Fast nu måste jag sova för jag måste gå upp om sisodär sex timmar och det är på tok för lite för en redan trött jag.

Godnatt


flyg fula fluga flyg

Idag var det helt fullt när jag klev på bussen uppe vid vattentornet och jag suckade djupt för mig själv. Men bussen var faktiskt såpass full att jag var tvungen att stå alldeles längst fram vid framrutan. Det visade sig att det var en av de bästa bussturerna jag fått erfara. Jag kan ha svurit på att jag flög hela vägen hem!



...Och den fula flugan flög.







Bleh

Ibland, som idag, väller känslor bara över och just nu känner jag bara att jag vill kräkas.

Jag sitter just nu ute i uterummet med gasolvärme på. Har avnjutit en middag med grillat grönsaksspett, quornfiléer och hummos som faktiskt kärleksfullt och hängivet har tillagats av mig under dagen. Jag har precis avslutat en labrapport och dricker en supergod dricka men vet ni vad det bästa är? Det är att jag är heeeeeeelt ensam hemma idag och hela veckan också. Det kunde inte kommit lägligare!

Nu ska jag ägna veckan åt att slappna av, lägga tid på mig själv och på skolan och helt enkelt må jävligt bra!

Helgen har varit helt underbar. Speciellt gårdagen som spenderades oavkortat i kungsparken tillsammans med mille, danne och karin. Utan tröja med solfaktor 10. Runt fem gick vi hem om och hämtade grejer för att sen återvända till parken till ett ännu mysigare ställe där det förtärdes grillad mat och vattenpipa. Sen fick jag somna bredvid den bästa. Ah.

Oj, det här blogginlägget gjorde mig gott för tankarna återvände till sånt jag gillar.. som mille, solen och mat. Resten vill jag gärna sluta tänka på och för alltid glömma. Men fan vad det hugger till ibland. Ibland kan jag faktiskt verkligen tänka mig hur ett knivstick i magen känns.


Det här är förresten min nya jacka
Jag tycker om den och den tycker om mig.

Friday


Min fredag har nog aldrig börjat så perfekt som idag! Gick upp lite över åtta utan större problem och satte direkt igång med frukosten. Gjorde en portion dinkelgröt och kokte ett ägg. På gröten lade jag på lite tranbär och mjölk sen var det bara att hugga in. Nu är jag helt sjukt mätt och tänkte faktiskt undersöka om det verkligen räcker hela dagen för nu har jag verkligen försökt! Jag brukar vara ganska kass på frukostar så jag är oftast jättehungrig igen runt 10 men nu ska vi allt se.

Jag misstänker nämnligen att jag är immun mot sånt här som ska "förändra"kroppen. T.ex. så köpte jag häromdagen en ask koffeinpiller som jag tänkte testa och se om det skulle kunna vara till någon hjälp på studenten där jag lär dö av trötthet. Igår tog jag två tabletter på en gång vilket borde ha gett mig en liten energikick men icke! Jag kände inget alls.. Trisssst...

Nåväl,  nu ska jag fortsätta min perfekta fredagmorgon med att gå ut och sätta mig i den redan brännande solen. Om tre timmar ska jag till skolan och spela muslim. Skoj!

Haha, på tal om skoj:



Cooltjaj_13 in Österrike. Det är luggen ni faller för va?

Aah, alltid lika kul att sitta vid mina föräldrars dator! Men nu! UT!

silence!

I kill you!


10 månader.

Trots knak i fogarna då och då så har det ändå varit de bästa 10 månaderna i hela mitt liv!



here comes the sun

Jääääävlar vad fint väder det har varit idag, och igår och i förrgår... Denna veckan!
Finare tycks det bli! Helgen skulle tydligen bjuda på mer sommar än vi upplevt på flera år och det är bara Maj. Jag klagar inte! Jo, lite gör jag faktiskt för faktum är att jag jobbat hela dagen idag och ska jobba hela lördagen. Eller i alla fall alla soltimmar.
Men med min ickesolvänliga hud så lär jag få min beskärda del ändå!



Åh, men jag tycker verkligen om mitt jobb! Jag passar på café! Speciellt kul är det när det kommer små barn som tycker det är jättejättekul att fika! Jobbigast är det när det kommer stora barn i 20årsåldern som tror att jag tycker om att bli kallad för snäckan och som också tror att jag är någon pass-upp bara för att jag är servitris.

Dum kille - DU, snäckan! Då kommer du ut med socker och latte?
Jag - Ja, jag kan komma ut med latten...
Dum kille - Och socker!!
Jag - (sammanbitet) nej, du kan ta socker själv där precis bredvid dig.
Dum kille gick ut.

Jag - här är latten (och har också en sockerbit i handen som jag lade direkt på bordet och vände mig snabbt)
Dum kille - Ey, EN sockerbit! Kom ut med 2-3 till!
Jag - Åh, jag är hemskt ledsen.... men jag är faktiskt tyvärr inte din slav.

Dum killes kompisar flinade tufft och dum kille lät mig vara.

När jag kom in så kom jag på tusen andra saker jag hade kunnat säga så att jag på ett trevligt sätt kunnat tala om för honom hur mycket jag avskydde honom. Vilket störde mig...


Jag älskar mina nya solglasögon som ska pryda min näsa hela sommaren!
om jag inte blir av med dem vill säga :)

satisfaction

Nu börjar allt ändå ordna upp sig känns det som. I Söndags trodde jag att min värld skulle gå under och inget ville min väg över huvudtaget. Men sen i söndags så har jag ändå hunnit avsluta 5 ganska stora projekt som legat som 100kilosvikter på mina axlar och jag är inte alls särskilt stark.
Jag och elin hade en sjukt grym idrottslektion för att förbättra chanserna för det där trevliga trebokstavliga betyget. Iförda endast tights, halvkortlinne och benvärmare (som förövrigt verkligen var myyyycket spexigare runt 01.00 igårkväll) så höll vi en sjukt bra lektion och alla var precis så svettiga som vi hade hoppats på! Jag hade visserligen hoppats på lite mindre svett på min kropp men jag skyller på frukosten och för lite sömn.

Annars idag har mina älskade teaterbarn haft uppvisning inte mindre än 3 gånger och jag är otroligt nöjd. Nu är projektarbetet äntligen slut och det är inte klokt vad det verkligen känns som att allt bara ordnat sig på bara två dagar. Igår var det exakt en månad till studenten = hundra miljarders år av lidande. Idag är det en dag mindre kvar till studenten = typ inget alls och det kommer att bli så fruktansvärt nice!

Jaja, hade inte den nya platån krånglat så hade jag bjudit på en bild också men nu får det vara.

twiggy twist

Jag vill, vill, vill se ut som denna kvinna.
Mest av allt vill jag se ut som hon gjorde på 60-talet.
Jag vill vara så vacker, jag vill ha en sån frisyr och så fina kläder.
Mest av allt vill jag ha hennes ögon. Alltså kolla!

image64



image65

Sen att hon nu fyller 60 nästa år och fortfarande är lika jävla snygg även om hon har lite fler kilon och lite fler rynkor gör det ju inte bättre. Suck.



work it, make it.



Fast sånt här gör mig lite glad igen...

______

updt.

okej, denna var nästan ännu grymmare.



Ibland, men bara ibland, så älskar jag människor!

OK

Jaja, när jag sitter här och som jag tidigare nämnt nästan bryter ihop över alla läxor så sitter mamman min vid en annan dator och skiver högskoleprovet på skoj.. liksom for funzies.. assåååe..

godnatt.

whattodo-whattodo-whattodoo

usch jag kan inte känna där glädjen inför studenten som alla pratar om.. Tror jag hör minst två gånger varje dag hur olika folk påminner mig om att "jaa, nu är det snart student" "nu är det inte långt kvar" och liknande. Den där glädjens dag där vi står på trappen och sjunger något, förhoppningvis svenskt, finns inte i min tankebana just nu. Den där dagen är om 100 år och jag ska hinna med hela mitt liv innan dess.

Ångest är bara att titta på to do-listan som förövrigt har blivit to do-listor och snart kan jag tapetsera hela mitt rum med skiten..

Nä nu får jag försöka trycka in lite solsken i bloggen för det måste vara otroligt tråkigt att läsa om hur jävla sur jag är hela tiden.. Det är faktiskt väldigt fint väder ute och jag har världens sötaste kisekotte i mitt knä som sitter och tittar på vad jag skriver för något.

Äh, det var allt solsken för idag för jag känner mig inte alls solig. Snarare åskig eller kanske en riktigt genomträngande dimma typ...

image63
Okej en ganska solig bild där omständigheterna inte kunde vara bättre:
Det är sommar och jag har munnen full av popcorn!
Tittar man lite noggrannt så ser man också att mina armar inte ser ut som på ett lik - också nice.

Låt tankarna styra vad hjärtat känner

Nu är det ju faktiskt lördag och jag ser det som att helgen är slut för nu måste jag verkligen sätta igång med slutspurten. Det är förtusan bara TRE veckor kvar nu innan betygen sätts och det är alldeles sjukt mycket kvar att göra!
Synd att min motivation är på noll och jag inte har någon lust att ta tag i något alls överhuvudtaget. Det känns lite tråkigt för den känslan går ut över folk jag bryr mig om men jag kan inte hjälpa det.

Jag sitter alltså här och av någon anledning har jag huvudet väldigt mycket på sned, åt höger. Kan tänka mig att jag ser jävligt ful ut men eftersom att jag skriver om det samtidigt så känns det lite oäkta att sätta det i någon normal ställning. Det är väl lite så jag känner. Alleles för sne för att orka rätta till.

Låten som inte försvinner ut mitt huvud är:
Markus Krunegård - Se på mig nu, vad tycker du

Ja, jag vet.. extremt mycket markus på senaste tiden men han sätter liksom ord på min surrealistiska vardag.

zipit.

Min högsta, högsta önskan av alla önskningar är att bara precis...
                                                                                 acceptera.

oh rrröddingee.

Valborg! trevligt och ganska odramatiskt ja... förutom vattenkriget, elise vs. erika där även civila fick sätta livet till. Men kul var det! Dock är vattenkrig verkligen en sån sak som ENDAST är kul för stunden för i samma stund som den uppspelta känslan lagt sig så suger det verkligen! Man är blöt, fryser och plötsligt lagom hatad av alla.

Tur var ju då att vi ett par timmar tidigare hade haft körsång för gamlingarna som hade middag i rummet bredvid där jag även bjöd på äkta gangsterrap och jag körde min senaste hit som heter - Röddingevisan. Det är en cover, fritt översatt.. Det hela låter ju faktiskt ganska pinsamt men faktum var att publiken ääälskade det, en succe! Jodå, men tack för festen damer så hoppas jag att vi festar igen snart när inte den normala seghetströttheten blandas med övertrötthet som på något vis blir helt otroligt jävla jobbig för allmänheten..

image62

Sen är det ju fiiinastes födelsedag och vi fick hela festen att sjunga för honom efter tolvslaget igår :).
Grattis gullegullan <3