slap-slap

image25sitter här och funderar på vad min blogg ska handla om idag. Tänkte först att den kunde handla om helgen.. fast den har jag redan cencurerat. Om den skulle handla om dagens idag? Ja, då önskar jag att jag skrivit för ett par timmar sen för då var jag sådär stört  taggad på sommaren och skulle skrivit ett ljuvligt inlägg om hur underbart det är med sommar och allt därtill.. Om hur mycket jag längtar till att dansa till Shout Out Louds på siesta och roskilde och inte minst alla drinkar vi ska hälla i oss i Agai Napa. Om jag skrivit för ett par timmar sen så skulle jag berättat att jag nyss fått en ny klänning som fick mina sommarnerver att kollapsa totalt och det var fullständig lycka och längtan.
Jag hade kunnat berätta att jag vunnit biljett till Siesta och att man kan kolla mitt 1337-inlägg här :
http://www.markan.se/siesta2007/ticets.asp?id=ticets om man är intresserad. Jag hade nog också nämnt att jag beställt två nya skivor idag. Howl Howl Gaff Gaff, give summer!
Jag hade kunnat berätta om en massa kul grejer. Men nu känner jag inte för det. Pluh!

Det enda jag har att berätta då är att Elin fyller år imorgon och att det är lov om typ fyra dagar,
o de e najs.

/
Erika


Quantumfysik.

Idag har jag haft en sunkish-stanna-hemma-dag. Inte för att jag tyckte att jag var värd det! Men jag kände att det kunde vara bra att ha en dag att jobba lite med uppsatser som man skjutit upp och även jobba lite i förväg. Dessutom tyckte jag inte att Ulrika var värd min närvaro.

Uppsatsen jag skulle skriva idag var filosofisk och jag skulle på 2-3 sidor beskriva vad som var vackert och jämföra lite med kant, hume och platons uppfattningar. Japp, tänkte jag, det ska väl inte bli så svårt, rent av trevligt. Så jag plockar fram filosofiboken och glasögonen och börjar läsa. När jag läst samma mening tre gånger så bestämde jag mig för att jag ville ha kaffe. Fixade detta och började läsa igen. Meningarna upprepades flera gånger igen och ett par minuter senare kände jag att jag nog var tvungen att ta en middagslur.
Två timmar senare vaknade jag och kände inte alls för att läsa. Bläddrade bara lite i boken, ritade på mig själv och drack ännu mer kaffe.
 
Så kom jag och tänka på en film som vi sett på filosofin som handlade om quantumfysik. Och en tjej som var på en utställning i tunnelbanan där det fanns en massa bilder på vattenmolekyler. Men molekylerna såg olika ut på varje bild trots att de var från samma källa. Vad som hade gjorts var att fotografen hade satt olika meddelanden på olika bringare. Över en natt (om jag minns rätt) så hade vattenmolekylerna ändrat struktur. Som att dessa ord och tankar som medlats genom dessa meddelande-lappar, hade förändrat molekylerna. 


därav mitt fotoprojekt:
image24
 
image23

If thoughts can do that to water,
imagine what thoughts can do to us.

jaja, highlife is my life!
om jag gjort den där nedrans uppsatsen som jag stannade hemma för? - nja, det är snart lov!

:* / Erika

Glosoppan.

Dåså, söndag. Så möts vi igen! Jag är rätt nöjd med dig med tanke på att den enda bakfyllan jag har är efter allt socker igår. Var nämligen hos malin och åt alldeles förträfflig mat, drack alldeles förträffligt kaffe och så var de det där förträffliga godiset också som bara lade sig som en stor klump i allas våra magar. Men det var nice, väldigt nice!


image21Vaknar upp helt jätteutvilad och blir även bjuden på frukost  (nu kan det inte bli bättre) för att sen, en kvart senare, hamna på bussen mot tomelilla. Väl på bussen såg jag en kille som inte gjorde något särskilt intryck på mig. Men så hade han en scarf då som jag bara började stirra alldeles förfärligt på för att jag kände igen den men kunde inte komma på var jag sett den, var ganska säker på att det var en tjejscarf jag stirrade på. I vilket fall som helst så förlorade jag mig helt i mina tankar kring den här scarfen och kom tillslut på mig själv med att ha fortsatt stirra på den här killens bröst på tok för länge. Tittade upp och då såg jag hur hans blick flackade lite sådär och han såg ut att inte alls trivas med situationen. Jag blickade snabbt bort och återgick till mitt QuandraPop på mobilen och kände mig hyfsat skamsen. Vad jag ville ha sagt med dethär, Sara, Elin och Malin, är att det är jävligt lätt hänt!!! (naken, hängbröst, torka sig på ryggen (?) med en pilsk blick)

 image22

På bussen satt jag även och funderade på vad för saker i denna världen som skulle kunna göra mig ledsen och kom inte alls på mycket som skulle få min värld att gå under lite. Förutom om mew kommer till typ Peace & Love, Arvika eller något sånt. Då hade jag blivit fruktansvärt lack. Eller om Muse ställer in på roskilde. Sen hade det nog varit rätt tråkigt om någon hade dött. Fast annars kommer jag inte på något. Vilket innebär att jag är ganska osårbar just nu! Aldrig har Nine Inch Nails - Piggy passat bättre in. Ett under att jag fortfarande kan lyssna på dem utan att spy!


Hittade precis en hårtopp som var kluven fyra gånger.

Har dock inte bestämt mig om jag tycker det är skitskabbigt eller ganska coolt. Men jag återkommer.


en kopp på det? :* / Erika


crasch.

Du har nån i handen, jag skiter i vem
Jag ser er på håll när jag skyndar mig hem
genom vitt och grönt
För mycket människor på stan just idag
Här blir man ensam bland tusen
Dom har spärrat med koner vid varje fasad
Det sitter skyltar runt husen
Det är varning för ras...

det var allt jag hade att säga för idag.
/Erika