dementia.

Jaha, förlåt då men jag orkar verkligen inte skriva något om siesta. Är det någon mer än jag som är intresserad över hur jag egentligen hade det så hänvisare jag än en gång till min bilddagbok där det finns lite bildbevis som kan vara lite intressanta och jag hade skitkul. Är det så att er hungriga nyfikenhet på vad jag haft för mig fortfarande inte stillats så tycker jag absolut att det är dags att ta kontakt med mig på annat vis för så kan det ju inte hålla på! Inget mer med det. japp.

Jag sitter här och konstaterar gång på gång hur mycket idioter det finns. Jag är så trött på idioter.
Min kväll blev förstörd när jag satt och längtade efter den kycklingen som skulle grillas och ätas tillsammans med pasta, pesto och typ lite majs. För då kom pappa och syster hem från sin handling och hade inte alls köpt någon pesto och verkligen ingen kyckling utan de hade köpt de äckligaste restdelarna från den slabbigaste kycklingen och pressat ihop detta till en liten boll som de format till ett kycklinglår och sen rullat in dessa i ströbröd och olja och annat gift för att sen kalla dessa för kycklingnuggets.
Jag tänkte; Erika, var resonlig nu.. du måste inte äta giftnuggets utan det kanske räcker med pasta och typ lite ketchup. Till min stora fasa var den pasta jag ville ha slut och det var då det brast och matstrejken var ett faktum.

Så, här sitter jag nu och är mer irriterad än någonsin och det lär ju inte bli bättre för jag tänker inte svälja min stolthet och äta något. Jag tänker sitta här som en mindre indisk och mindre tanig Gandhi och matstrejka tills vansinnet upphör.

Nej, jag är inte 14 år.

Hejdå. REAGERA.

image36

Hate is a strong word, but i really really really don't like you.

kossonaa

Jaha, det var det. Jag har extremt mycket jag vill berätta om som hänt de senaste fyra dagarna att jag kunnat sitta här i timmar och bara få flashback efter flashback. MEN, det ska jag inte! Siesta i all ära men oj, vad det är skönt att vara hemma och ha rent hår och nya underkläder. Jag har till och med borstat tänderna! Dock är rösten fortfarande lika kaputt och huvudvärken är inte att leka med.

Det kanske finns folk som är intresserade över att veta vad jag haft för mig?
Jag är en av dom!

Äh, jag berättar en annan dag. Kolla i min bilddagbok istället.
http://amErika.bilddagboken.se


vissa var människor, vissa var män.

Shiiit det är bara två månader till siesta har nu gått och blivit SHIIIT det är bara två dagar till siesta och på något märkligt vis så kändes det bra mycket närmare för två månader sen än vad det gör nu. Anledningen till att jag lägger av mig en så deprimerande fras är för att vad jag ägnat mig åt de senaste fyra dagarna är läxor, läxor och läxor. Jag som tyckt att jag haft ett slappt och ganska skönt halvår på läxfronten fick denna faktumtårta upptryckt i ansiktet med extra mycket grädde och chokladfyllning. Nej, nu fick jag det att låta smarrigt när mitt egentliga syfte vara att få medlidande för så mycket läxor som jag gjort den senaste veckan övestiger den sammanlagda läxläsningen över hela denna terminen.
Dock är jag rädd att jag, lika lite som jag kommer få den där chokladtårtan, kommer få något medlidande för detta för det är ett helt självförvållat och ren idioti. Men jag ska nog klappa mig lite på axeln och ge mig en puss på kinden i alla fall för jag är nöjd. Jag är duktig.

De senaste sex timmarna har jag ägnat åt att skriva en historieuppsats om kvinnornas jämställdhetskamp de senaste 100 åren. Jag klarade det, det gjorde jag. Men tveksamheten på hur historisk och meningsfull denna uppsats blev växer i mig då meningar som "kvinnor är bättre än män på många sätt" och "kvinnor utan kläder som klänger runt killar med musimage33kler och coola kläder" i stort sett dominerar min uppsats och jag är rädd att det hela har urartat till en feministisk propagandatext. Samtidigt behöver jag nog inte oroa mig för sist vi hade historia så skrattade vig gott tillsammans åt min envisa hicka och hon bjöd mig till och med på tuggummi. Hon älskar mig.

Nej, men annars är det dags att lägga sig så att morgondagen får en chans att komma in i mitt liv. Då ska jag bara skriva ett arbete till och göra ett prov och fixa vin och packa och köpa mat och packa.. och.. och.. vad är en bal på slottet?

En uppdatering efter siesta att se fram emot.

Tschüss /Erika




;o
Ja, vadå, jag måste ju leva upp till min feminism nu...
It's in my blood
BEEING MEAN!