and i promise this

Idag önskar jag att jag var lite mer aktiv och motionerade lite mer på ett naturligt sätt!

Jag tänker uppfylla denna önskan och från och med imorgon börjar mitt nya liv som ska börja på scratch (igen) och jag ska börja promenera och kanske ta tag i yogan igen! Tror att det är det bästa jag kan göra för min kropp också. Den börjar protestera i form av magont och förkylning. Den vill komma i fooorm!

Fast nu ska jag som bekant gå och lägga mig. Imorgon ska jag leka lite i ystad efter hard work work.



så jävla bra och så fantastiskt snygga.



eyes on the highway

Idag gol tuppen redan klockan fem och jag fick med stor möda kravla mig upp ur sängen för att ta på mig massor av kläder för att stilla den morgonfrossa man får när man sovit helt för lite. Sen var det bara att tvinga i sig en alldeles för tidig frukost och skynda iväg till trafikskolan. Det var nämnligen idag jag och tre pojkar skulle åka till malmö för att köra halkan!

Åh, vad kul det var! man kände sig riktigt djärv när man slirade igenom de "isiga" kurvorna och panikbromsade i höga hastigheter. Roligast var dock när man skulle prova hur det kändes om man hade voltat med bilen och skulle ta sig ut så man fick sitta i en bil som roterade helt runt. Det var omöjligt att ens försöka öppna dörren så mycket som jag skrattade. Nu i efterhand vet jag inte om jag skrattade för att det var roligt eller om det inte var så att min hjärna sneade lite när den blev så överfull av blod. Men kul var det!

Sen var det lite lunch med johannes på graffiti innan vi skulle ge oss ut på stadskörning och det var minsann också kul! Kul dag! Nu är jag supertrött för jag har sovit max 6 timmar flera nätter i rad och det är faktiskt alldeles för lite för mig.

Och vet ni? När vi kom hem så gick jag in på trafikskolan och skulle höra om det gick att boka någon tid för körningen. Och det gjorde det! Den 6/8 fick jag tid! Sjätte jävla augusti som ligger en dag efter 5/8 vilken är dagen vi åker iväg. Så nedrigt att jag inte vet vart jag ska bli av. Dock så finns det ett ljus i mörkret och kanske löser det sig men jag tänker inte avslöja något förrän det är lite mer aktuellt.


Jag vill att du ska komma hem nu mille!!! hjärtahjärtahjärtahjärta

tack tack, väldigt mycket tack.

för igår! Lätt en av de bästa födelsedagarna ever!

Jag är så glad för festen igår. Alla var så sjukt underbara! De senaste dagarnas tvivelkänslor och problem är som bortblåste och jag känner att jag har de finaste vännerna i världen! Det nästan mest underbara var alla presenterna! Inte bara för att det var just presentrer och att det alltid är roligt med presenter. Men det var såna presenter som mina vänner verkligen tänkte på mig när de köpte dem. Det var så personligt och perfekt!

Nu tänker jag rabbla upp vad jag fick för det vill jag minnas föralltid!

- Aladdinchokladask (anna)
- 1,5 liter margaritamix (maria, max, sandra)
- Ett linne av organiskt material (maria, max, sandra)
- Fyra stora muggar (christine)
- redskap till att göra snygga lattes (christine)
- sjal som var glittrig och röd (malin och frida)
- grön anteckningsbok (elise, paulina)
- fjäril som flaxar (elise, paulina
- mugg med sugrör inbyggt (elise, paulina)
- trasa (elise, paulina)
- picknick innan LW (jane)
- receptbok på 1001 cocktails (elin, malin, sara)
- armband (sofie, cajsa)
- chokladtårta (andréa)
- en öl som var smyckad (petter, johanna)
- handgjord telefon, två muggar ett snöre (philip)
- sugrörshalsband (philip)



Nu när jag verkligen går igenom vad jag fick så känns det bara som att det är så himla mycket jag! Så himla fint och perfekt!

Ännu mer perfekt känns den söndag som jag just nu avnjuter. Jag har anmält intresse på lägenheten, städningen är klar och nu väntar bara mys här med chokladasken och sims. Jag känner nämnligen inte för något annat just nu. Jag är så jävla tillfreds!

Det enda som gnager i så fall är ju att det är NIO dagar tills mille kommer hem och de fyra dagar han varit borta har varit en hel evighet.. Jag saknar jag saknar jag saknar!

jag hoppas att alla tar åt sig av denna FETA puss!


som nog förövrigt luktar lite skunk efter bakisraparna som går i ett... men SMACK!

GRATTIS PÅ JAG!

Ja, idag fyller jag som bekant ååår! Härligt med födelsedagar tycker jag! Folk är alltid snäppet gladare mot en och man känner lite att man får vara som man vill mot andra för är det någon som klagar så kan jag säga "men det är ju ändå min födelsedag" och sen kan man inte vara sur på mig mer!



Det har varit en fin födelsedag hittills. Massor av folk har sagt grattis till mig på jobbet och jag fick även en fin blomma av min jobbkompis som även lät mig stå i köket ganska mycket och fixa maten.. Men oj vad trött jag blev och nu sitter jag här i sängen och undrar hur länge jag ska orka hålla mig uppe ikväll. Ikväll är det nämnligen kalas igen och detta med bravud! Ni undrar säkert varför jag lägger så mycket krut på min 19årsdag för 19 är verkligen en meningslös ålder. Men vet ni? jag har genom all uppståndelse gjort 19 riktigt trevligt att fylla. Man fyller ändå bara år en gång om året!

Dags att festfixa!


where are you pablo?

Jag lyckades ta mig upp i tid och nu är städningen i full gång. Skönt! Sen ska det bli ännu skönare att komma iväg till malmö och skaka av sig alla mardrömmarna jag haft inatt och trängselkänslan.

Inatt drömde jag att Elise var den enda vännen jag hade kvar. Nu är det ju inte så men det kändes rätt lustigt för jag har inte pratat med henne på evigheter. Det är lite synd. Men tur är att hon ska komma till mig på lördag och då ska hon få en megapuss och det hela kommer bli riktigt trevligt. Det är ju imorgon! Imorgon fyller jag år!

Det innebär kalas!


Åh <3

presentbord.

Galet mycket posebilder i bilen... typiskt.

en lille jag.

Tänk att jag sitter och gör detta nu när jag verkligen inte har tid. Dags att städa vidare!

Låten som kommer vara i mitt huvud hela dagen:
Billie the vision and the dancers - Nightmares


:*

sängkrypen

Varför blir det aldrig så att man går och lägger sig i tid? Idag sa jag att jag skulle vara uppe till elva så jag kunde gå upp tidigt imorgon och ändå sova ut. För tidigt måste jag upp! Det måste man om man ska hinna med allt jag ska hinna med.

Morgondagens schema ser ut såhär på ett ungefär:

8.00 = uppstigning
8.30 - 11.00 = städning av rum + resten av huset
11.50 = ta tåg till malmö
13.30 = vaccineras inför resan
14.00 - 15.00 = shopping på Factory
15.00 = Lägenhetsvisning
16.15 = tåg hem igen
17.30 - 18.30 = förberedelser
18.30 = anledningen till att jag är tvungen att städa hela huset = släkten anländer.
---> Kalas för mig hela kvällen!

Sen ska ni bara se lördagen. Piuh

happy days.

Så fort jag känner något speciellt så vill jag skriva det i bloggen. Men tänker nog inte göra det för jag vet att såna bloggar där man säger vad man tycker och känner ofta blir ganska skandalomsusade och rätt som det är så får man en flaska i huvudet. Samtidigt så förlorar man alla i sin närhet på köpet när man bara lägger ut hela sitt privatliv fast å andra sidan så har man ju fortfarande sin blogg så det gör kanske inget. Så har man sims. Sims. Sims. Sims. Fy fan vad jag tjatar men för att vara helt ärlig så känner jag att jag vill fly helt och hållet in i den världen med Eva-Lotta Skön och Maxwell Donnelly (som förövrigt är goth) tills mille kommer hem.

Samtidigt håller jag tummarna för att jag inte i samma veva förlorar de som jag verkligen bryr mig om.

Och på tal om att lägga ut hela sitt privatliv så gör jag nog redan det omedvetet för vissa kan verkligen läsa mellan raderna och det är de som ska ta åt sig av föregående mening. Fast det är nog bara en person.

/anonym

jag vill inte va rädd

ÄR DET NÅGON SOM FÖRSTÅR HUR MYCKET JAG VILL VARA I MONTENEGRO JUST NU?!?!

det stället tycks ju ha allt:
- värme (!!!)
- billig sprit
- vacker natur
- sist men inte minst: Mille! ge tillbaka!!

moral gånger två.

Jag är verkligen en riktig hycklare.

Dagligen stör jag mig på miljöbovar som kör till affären som ligger 500 meter bort, som låter vattnet så och rinna när man inte använder kranen eller som på jobbet där man slänger precis allt i samma soptunna. Papper, mat, kartong, plast, alluminum och glas. Allt åker ner i samma. Och jag stör mig! Dock, ett jävla dock, så är jag ändå den, som när jag duschat klart, står kvar i duschen och bara låter vattnet rinna över mig och undrar när jag ska börja koka. Jag stod till och med och funderade på detta inlägget när jag stod där och tänkte vilken hycklare och miljöbov jag var, men jag gick minsann inte ut ändå!

Problemet är att jag inte vet om jag är villig att ge upp de där duscharna. Jag har verkligen gjort allt för att bli varm idag, klätt på mig, lagt mig under täcke x2 och huttrat och inte förrän jag satte igång maxvärme på duschen så kände jag att jag levde igen. Jag önskar att jag inte var så självisk.



fotografen undrade förresten igår om jag inte hade tänkt att satsa på modellyrket. Jag fnös högt och skrattade hånfullt. Fast innombords så sköt min självkänsla i höjden!

Jag har nog aldrig...

... Haft så fint hår som jag haft idag.

Jag har nämnligen blivit studentfotograferad av Marit Lasson och det var ganska intressant just för det att jag steg upp två timmar innan champagnefrukosten när det var studentdag och lockade håret vilket resulterade i något skitfult raffs. Idag däremot så slutade på jobb vid två vilket gav mig en halvtimme att göra mig iordning innan jag skulle med bussen. Hann packa allt och locka håret så att jag med marginal hann med bussen. Och det nedrigaste av allt var att det 1000 gånger bättre än på studenten, på typ 20 minuter istället för äckliga en och en halv timme!

När man lockar håret och sen borstar ut det så ser det nästan ut som självfall och så himla fint och jag har faktiskt bildbevis! Dock har lockarna gått ut en hel del här men jag tycker det är rätt fint ändå!



okej, nu ser man inte så mycket.. men jag var nöjd med sminkningen med så jag ville ha med den också!



Här fick jag med min studentpresent också som jag fick av mina föräldrar. Tittar ni noga så ser ni att det är självaste jag ingraverad där, i profil. Tänk vad folk hittar på! Jag gillar det jättemycket fast problemet är att jag känner mig dum när jag säger att jag gillar det för det innebär att jag gillar mig själv eftersom att jag är på det. Men erika, vad är det för fel med att gilla sig själv? Dumma jantelagsjänta!

Som fortsättning på överskriften så har jag nog aldrig...
... Saknat någon så mycket som jag saknar mille just nu.

Okej, det är väl som jobbigast de första dagarna och han åkte idag. Men shit, det känns verkligen som att något fattas.. Som att jag tappat en tå eller något finger.. Fast jag hade nog saknat mille mer om jag tappade honom än om jag tappat en tå. Man klarar sig utan en tå.

Jag måste lägga mig och sova nu för jag känner mig alldeles lovesick. Hoppas jag mår bättre imorgon!

Ha kakan eller äta den?

Nej fy vad jag hatar känslan man får då man är helt säker på att någon går bakom ryggen på en.. Eller flera... Det bästa jag kan göra av situationen är att inte bry mig för antingen har jag fel om det hela eller så är personerna jag tänker på helt fel umgänge för mig. Rätt skönt att inse och det gjorde jag minsann inte förrän jag började skriva nu. Detta blev nog ett av de mest meningsfulla inlägg jag någonsin skrivit. Åtminstone för min del!

Dock är peppen inför födelsedagskalaset som äger rum på lördag som bortblåst.



Och imorgon åker dessutom mille och blir borta i två veckor. Hur ska detta gå?

längtan, alltid denna längtan

Nu har marioni lagt ut en massa bilder från det ena och det andra och såklart har jag norpat några av dem för att smycka bloggen lite för det var förfärligt fina bilder allihopa. Så tryck på det understrukna för tusan och titta på bilderna från Siesta, Studenten och Midsommar.





ÅH! Herregud vad jag längtar tillbaka till Siesta när jag ser dessa bilder! Och längtan är allt jag känner nu. Längtan tillbaka till saker, längtan fram i tiden, längtan till att sova så att det blir morgondag. Jag tror att imorgon blir en riktigt fin dag!

i wan't to live in your world

Ojdå, den här dagen har jag VERKLIGEN spelat sims hela dagen. Det är verkligen helt sjukt beroendeframkallande. Jag har flyttat mig hit och dit men vart jag än sitter så är datorn och mina tre dalmatinerhundar med. Nu har de fått en kattunge också. Jag trivs med mitt liv. Verkligen! Men chansen att smita undan från verkligheten sådär totalt som man kan göra med sims, och leva sig in i någon annans liv som man kan styra och göra perfekt... Det är ju faktiskt helt fantastiskt. Sims är alltså inte bara kul... Det är fantastiskt!

Att det har varit skitväder hela dagen har bara gjort det bättre för då behöver jag inte göra annat. Fast det har jag ändå.. .Det blev somsagt jättemysfrukost med mille och sen har vi gjort hemmagjord pizza också som smakade ljuvligt. Helt underbar helg har det varit. HELT underbar!!

Ändå är jag inte det minsta redo för nästa vecka för nästa vecka innebär att mille åker till Montenegro i TVÅ VECKOR och om jag redan känner saknad så det gör ont i magen, när han sitter bredvid mig.. Hur i hela friden kommer det då gå sen när han är borta? :(

hang over the edge

Precis som jag misstänkte så har det varit en fantastisk helg. Så fruktansvärt skön! Bortsett från gårdagen för jag var så fruktansvärt bakfull att jag faktiskt trodde att jag skulle dö. Men det var befogat. Jag tänkte på det när jag vaknade och mådde som en prinsessa efter den kalasfylla jag hade på midsommar.. Det kändes nästan lite dumt att inte vara bakfull efter att jag ramlat in i uterummet mitt i natten med mille för att hälsa på familjen. Eller ja, hälsa och hälsa.. Mille klappade väl mest på mig och ursäktade "hon är lite trött". I alla fall. Jag steg upp och mådde prima, åt megastor sillfrukost och hade en jättemysig morgon. Men jag skulle varit tyst innan för på tåget mot malmö slog illamåendet emot mig med full kraft. Kallsvetten bröt ut, paniken ökade med tanken på att jag inte visste vart jag kunde spy och så yrsel. Så där ja... Så ska det se ut! Än en gång har jag lovat mig själv och min omgivning att jag ska sluta dricka och sätta upp gränser osv. Japp... Ses nästa helg?

Annars så vann jag 100 kronor på poker igår! Jag som inte ens trodde att jag kunde spela! :D Nu är det snart dags för en härlig frukost till mig och mille. Baguetter med dallassallad och kalkon! De är egentligen lite för dyra men det är exakt det som jag tänker lägga prispengarna på. Fint va?



Nu ska jag spela sims igen för det är så jävla kul!!!!!

dags för helg.

Idag har alltså min första helg på evigheter inletts. Vad jag menar med min första helg är ju givetvis inte att jag missat alla andra helgen men det är en sådan helg där jag varken ska jobba eller har några läxor att göra (eller båda). Inleddes med två sprutor i armen, en för Hepatit a & b och en för japansk encaphalit som är en hjärnhinneinflammation. Detta är bara två av massa andra sprutor vi ska ta för att vara helt skyddade för sjukdomar vi kan råka ut för om 7 veckor när vi är i Thailand. Ja, du läste rätt.. Det är alltså bara SJU veckor kvar!

Sen har vi ätit på pizzeria, spelat sims och ätit godis. Just nu tittar mille lite på fotboll men somsagt så har jag bojkottat det så jag skriver här istället. Men jaha, nu var fotbollen slut.. Men inte min helg, den har ju bara börjat. Imorgon är det midsommar och den firas på bästa sätt i Abbekås har jag förstått hos självaste Marika. Fy vad jag ser fram emot det!



såhär såg jag ut när det var Sverige - Spanien. nu är min fotbollstid över.
Mille tycker jag är jättelik min pappa när jag gör underbett. Det tycker inte jag!


after8kladdkaka och nostalgi

Ja det är förmodligen sista gången min blogg handlar lite om fotboll för nu får det vara nog. Jag har precis varit ute och gått med Malin ett slag och därmed missade jag första halvlek. Såfort jag kom hem så satte jag mig vid tvn och då hade matchen precis börjat igen. Jag hann inte ens ställa ifrån mig glaset förrän Ryssland gjorde sitt andra mål. Så jag reste mig igen och satte igång popcorn och bestämde mig för att datorn fick passa bättre ikväll. Tillsammans med popcorn och ett glas mousserande vin så blir kvällen förträfflig.

Det har faktiskt varit en förträfflig dag. Jobbet var trevligt idag. Efteråt gick jag en runda på TIFs (ett loppis i Tomelilla) där jag inte hittade ett dugg för att sen möta upp maria som skulle lämna av max på stationen. Sen tog vi oss en fika vilket innebar att jag för första gången fikade på bullen & bönan sen jag började jobba där. Trevligt, billigt. Efter det var det hem och på med joggingkläder för att sen ge sig ut på långrunda, komma hem och bada, göra sushi, äta med mamma och sen somsagt en promenad med Malin som jag verkligen inte pratat med på evigheter och det känns som att det var på tiden. Tråkigt när man glider ifrån varandra men om man inte gör det så kan man inte återförenas och ha 1000 saker att prata om. Det är början på något nygammalt känner jag. Gammal kärlek rostar aldrig?

Nu håller det på att bli ett så långdrygt inlägg igen så jag tänker istället luta mig tillbaka och titta klart på en film som jag försökt se klart i flera dagar. The Prism heter den och den är inget vidare.

Gos!

hårlöss.

Ja nu sitter jag här med en förfärlig beslutsångest som jag haft så många andra dagar om exakt samma sak. Nämnligen mitt hår. Det råder inget tvivel om att det är slitet och jag har ett riktigt skräckexempel hur det kan se ut när jag inte borstat eller gjort vid det och dessutom stått en hel konsert och tvinnat och flätat på det som jag allt för ofta redan gör:



Detta ser faktiskt rent av skabbigt ut... här skulle typ 20 cm behövas klippas av i all hast.



Dock togs denna bild en vecka senare, i lördags, och här tycker jag inte alls att det ser skabbigt ut. Och jag känner i hela kroppen hur jag kommer sakna att ha så här långt hår samtidigt som jag verkligen känner hur det är dags att klippa av. Kanske göra någon mer frisyr av det? Typ lite uppklippning? Jag behöver lite åsikter innan jag kan bestämma mig!

(Och nej, jag behöver inte höra av andra vilket I-landsproblem detta är men alla problem blir lätt stora problem i min oerhört problematiska värld! Har jag skapat den själv?)

fan fan fan

Och som inte det vore nog så har mina föräldrar missat en av inbetalningarna till körkortsteorin så det går inte att boka någon uppkörning. FY FAN vad segt att jag förmodligen inte kommer få körtid innan jag reser. Alltså jag pallar inte.

långt, långt bort

Idag är en sån dag då jag verkligen känner att det är likabra att packa väskorna och flytta. Till malmö eller göteborg kanske. Eller lund hade också varit trevligt. I alla fall, någonstans där jag kan bestämma själv helt och hållet. Jag är förbannad på mitt jobb och på min familj. Sistnämnda egentligen helt utan anledning.. Jag blir bara arg hela tiden, helt okontrollerat.

Jag har till och med sökt igenom blocket nu för någon lägenhet som man kan hyra direkt när man kommer hem men där är typ inget.. allt är över sommaren eller någon gång i september. Tänk vad skönt att komma hem från asien, bo hemma i max en vecka och sen flytta helt direkt. Problemet är bara att jag kommer vara pank när jag kommer hem och jag har inget jobb dit jag vill flytta. Fan, när blev allt så himla svårt? Och vart tusan är mille någonstans?!


pepparmynta och längtan

Damn, nu sitter jag här och tittar på allas festivalbilder. Jobba sex dagar i rad i all ära men nu ångrar jag bittert att jag inte åkte till hultsfred ändå. Jag har fått en sån oerhörd festivalkänsla. Jag vill bli solbränd, lerig och vinfull. Vakna i ett alldeles för varmt tält och gå ut och knäcka första ölen klockan sju på morgonen. Äta skräpmat och göra tokiga saker. Åh!



Men nu går det inte att åka på mer festival för mig iår... Även om jag hade kunnat tänka mig arvika, emmaboda och inte minst way out west. Fast det jag ska hitta på om sisodär 6-7 veckor är ju inte heller fy skam! Planeringen är i full gång och hemresan är prelliminärbokad. Tänk värme och tropiska nätter i över tre månader. Jag tror inte att någon förstår hur mycket jag längtar. Kanske mille i så fall men det är ju inte så konstigt.. Vi kommer ha det helt underbart!



På tal om underbart så är jag sugen på att festa till det lite på min födesedag nästa lördag (28/6). Någon som kan tänka sig att komma på fest?

Ja, bilderna.. eftersom att jag inte kunnat lägga upp bilder på ett tag så får det bli två bilder som jag tänkt lägga ut ett tag. Den ena kan ni kanske ana vilken dag det skedde på. Med på bilden är mille och dingle. Den andra är från milles överraskningskväll, Kashmir och den som kikar till det är
tingan. Killen vars bilder jag snott!

Min kamera är på lagning nu så snart kommer det egna bilder!! :D

fotboll i folkets park?

Om ni någonsin ska kolla fotboll i folkets park i Malmö så gå dit i god tid.
Vi kom precis tillbaka därifrån efter att vi suttit längst bak i kanten. Vi hade fri sikt sånär på lite lutande folk som inte kunde stå still. Dock fanns det oerhörda störmoment där också.

Värst var:
Erika - Ursäkta vad han sa tidigare var ifall du kunde flytta dina fötter för du står på vår filt!
Idiot - Eh, va? Jaha, jag hörde inte.
Erika - okej.. men flytta dom då.
(idiot flyttar sina fötter)
Idiot - Ey, är det bara för att jag är svartskalle?
Erika - Som du står på vår filt?
Idiot - Ja!
Erika - Det vet jag inte det kan väl du bedöma själv
Äntligen tyst på idiot.

Vi gick i alla fall hem så vi var hemma lagom till kvitteringen. Nu är det snart dags för andra halvlek!

Erika - äkta fotbollsfan

fucker

Är det bara min blogg som det inte går att lägga upp bilder på?

Nu tänkte jag ju spexa till det men nu gick det ta mig tusan inte ens att göra det! Jag är på superdåligt humör och kan inte riktigt sätta fingern på varför. Kanske för att jag nog kommer missa halva fotbollen, kanske för att jag är lat och inte gjort något av det jag tänkte göra idag, kanske för att jag blev av med plånboken (som jag htitade igen).. Eller så är jag bara en sån äkta jubelidiot som innerst inne gillar att sprida miserablism runt om kring mig? Finns det ens något ord som heter miserablism?

Eller så är jag bara lite trött och mesig.

fredag

Nu är det helg! Och en vecka kvar tills jag får lön! Härlig!
Dock kommer jag att få lägga undan precis alla pengarna till resan men det kommer ändå kännas fint att veta att man har lite färska pengar!

Så, vad bjuder helgen på?

Kvällen kommer vara lugn tror jag. Tänkte kanske ta mig ett bad och träna lite typså. Julia ska ha fest så man tar kanske ett glas vin där ute och är den coola syster som jag är. Imorgon blir det däremot fest på riktigt. Först så ska jag jobba hela dagen och sen så är det dags för malmö igen där vi ska se på fotboll och dra på officiell inflyttningsfest hos Tingan. Åh jag känner för att ha något riktigt fint på mig för att fira att denna vecka är över. Det har ju varit en jättebra vecka och jag är så stolt över att jag kommer att ha jobbat 6 dagar i rad denna vecka. Då känner man sig så duktig!

:*


Funzies

Jag känner så himla mycket för popcorn just nu.. så det är något jag helt enkelt måste göra för att toppa den mysiga kväll jag har haft. God mat, dålig film och familj.. Vad toppar det? Tänkte precis skriva något spydigt om julia men jag orkar inte det för jag har varit himla taskig mot henne de senaste dagarna. räcker att säga Fulia.

Nej jag har egentligen inget att säga här. Önskar bara att min kamera blev lagad snart så bloggen kunde bli lite roligare...

Godnatt!

en erika-är-bästlatte, tack!

Jag vill med denna bild illustrera hur det gick idag.


JAG KLARADE DET!!!

Det är alltså körkortsteorin jag klarade med icke så god marginal men vad fan. Nu är man halvvägs till körkortet och har bara det roligaste kvar. Det bästa är ändå att det var den absolut sista läxaktiga saken jag har tills jag känner för mer läxor och plugg. Jag ska istället ägna kvällar åt att träna lite, läsa bra böcker, baka eller bara ligga och lyssna på musik eller se film. Helst av allt med sällskap av något sött, kanske sötast i världen. Kanske en man med namnet mattias? Jaa, det hade varit fint!

Fick även reda på att jag ska lära mig allt om köket på jobbet under de närmaste veckorna så att jag tillslut kan ha köket helt själv en helg. Så himla kul! Vet ni? Idag har jag nog växt en halv meter!

Jag längtar så tills imorgon för då ska jag äntligen till malmö och mille igen, känns som att det var hundra år sedan fastän det egentligen bara är 3 dagar.. Vi ska boka hemresebiljett från Thailand och planera lite. Inte minst så ska vi på bio och se på
The Happening! Åh, det kommer bli en kalasdag!

:*

eftersnack

Nu har jag tränat körkortsteori som fan och fotbollen var nice! Hanssons mål var obeskrivligt och jag kan inte förstå varför de säger "Sverige och Zlatan har vunnit".. Visst, han är verkligen bra och härlig osv. Men ingen kan göra ett sånt mål igen som Hansson gjorde, ingen.

Jaha, nu pratar jag fotboll på min blogg. Så egendomligt! Tänker nog lägga ut en bild på mig i min studentklänning istället men jag slår vad om att det kommer bli fler studentbilder så snart någon lagt in bilderna från familjens kamera på den andra datorn. Det är sånt jag inte riktigt orkar ta mig för.

Ikväll har jag skaffat mig en liten almenacka så jag har koll på hela sommarens konserter och festligheter. De enda festligheter jag skrivit in är Lars Winnerbäck med Markus Krunegård m.fl och Helsingborgsfestivalen. Som fantastiskt nog hamnade på samma helg! Kanon! Slår vad om att Bob Hund kommer spela just på lördagen när det är LW osv på Möllevången. Fan vad sånt gör mig sur och bitter...

Okej, nu blev det såklart serverfel när jag skulle lägga ut bilden. det får ni helt enkelt leva med. Vet inte om jag själv kan leva med det i all min bitterhet men jag får väl se till att göra det imorgon istället. Eller så kan ni titta på
snuttismallo.blogg.se för där har den kommit med minsann! Där kan ni gå in och titta i vilket fall som för det är min och Elins superhäftiga blogg.

Nu ska jag sova i alla fall . Önska mig lycka till imorgon!

:*

då super man!

Det kan inte finnas en enda som missat att Sverige spelar sin första match i EM ikväll mot Grekland. Ingen som varit på Bullen & Bönan i alla fall. Min chef är nämnligen en riktig fotbollsnörd så han hade satt upp sverigeflaggor i hela butiken och utanför, köpt sverigetröjor till oss alla samt satt på sig den fulaste blå-gula peruk jag någonsin sett. Värst av allt så hade han bränt en skiva med fotbollslåtar i stil med "in med bollen i mål" med markoolio och "Who's da man" med Frans som gått på repeat hela dagen dvs 8 timmar. Jag vet verkligen inte hur jag ska sluta nynna på dessa skitlåtar.

Roligast är när Frans sjunger "Sveriges hopp, vår superman"... Jag gick och grubblade i flera timmar tills jag till slut tog tag i saken och frågade andreas, min chef alltså:

- Vad i hela friden sjunger han?! Sverige mål, då super man? Så kan väl inte ett litet barn sjunga?!

......... duuu'h. alltså vilket pucko hon är, den där jag. Den bjöd jag på.

Nu måste jag göra mer teori för imorgon skriver jag bannemig upp och fan vad jag blir sur om jag inte klarar det! Sen får jag väl kolla på fotbollen också för annars kommer nog varken mille eller andreas se mig i ögonen... ;P

Puss på er.

ideal och kval.

Undrar varför jag alltid hamnar här när jag har annat att göra... Eller jag hamnar här annars också tycker jag men speciellt när jag egentligen inte alls borde. Vilket kanske är bra för jag behövde nog ett avbrott från den dumma körkortsteorin som för övrigt är den sista läxaktiga saken jag ska ha på i alla fall ett år! Så det känns ändå helt okej.


är inte maria världens sötaste flicka?

Idag har varit en sån idealisk dag känns det som. Vaknade bredvid den bästa för att sen gå ner till stationen så man i lagom god tid kunde sitta och sörpla i sig en lättlatte (sa jag att jag har en nyttovecka? sa den som sitter och kränger digestive). När jag kom hem duschade jag av mig och åt paj som blivit över sen studenten för att sen smita iväg till jobbet och tjäna lite pengar. Väl hemkommen, runt sju, så tjatade jag med julia på en joggingtur och sen tränade vi lite styrka också tillsammans. Vilket faktiskt var ganska kul. Nu sitter jag i uterummet i badrock. Dricker te, äter kex och kämpar med körkortsteorin. Dagar som denna har jag längtat efter så att det gjort ont i magen, så länge.

Jag längtar tills jag får rätt med min kamera för i sommar vill jag fota en massssa!

Solskenshistoria.

Nu sitter jag hos min pojke och pustar ut lite efter 3 timmars shopping. Eller så mycket shopping har det inte blivit utan mest sitta vid kanalen på alldeles för varma plattor där vi drack islatte (barista - allt är helt fairtrade och suuupergott) samt slurpade i oss vars en glass. Jag åt den där smoothieglassen från GB. Mums helt enkelt. Resten av timmarna ägnades åt att leta restaurang till ikväll och köpa lite grejer till mille. Jag har dessutom tittat ut en backpackerväska som jag hade kunnat tänka mig att ha på min rygg i de tre månaderna i Asien. Det är för tusan inte ens 2 månader tills vi åker. Herregud.



Haha denna bild är så lustig för den tog mille på mig när jag gick i ettan. Det var en gång när jag var uppe i media för att "leta efter jane" men givetvis var det för att jag skulle kolla om killen i mina drömmar var där så man bara kunde få titta lite. Det var han också. Och han ville ta en bild på mig och det var förfärligt pinsamt. Men jag minns att jag levde på det hela dagen. Oj så töntigt men det jag vill säga är att inget är minsann omöjligt för han som töntiga lilla ettan satt och kikade efter vid matsalen, den snyggaste på skolan som gick i trean, snyggaste jag sett, han är min!



student och 11 månader

Ja nu har jag ju varit väldigt dålig på att uppdatera de senaste dagarna för jag har helt enkelt inte haft tid. Det har jag inte nu heller men jag kan säga som så här att FAN VAD DET ÄR NICE ATT JAG TAGIT STUDENTEN!!!


Själva studentdagen var inte exakt så magisk som jag hade tänkt mig men visst hade jag det jättebra! Dock är magisk exakt den känslan som jag har nu efteråt. Det är så otroligt skönt att vara heeeelt fri! Förutom massa jobb men jag menar det är ju mest ganska trevligt!

Igår blev jag bjuden på date av min fina pojke. Det var en överraskning och den kom alldeles lagom till firandet av att vi spenderat 11 månader som världens bästa par. Inte förrän han lurat med mig till malmö avslöjade han att han fyllt på rabattkortet med så pass mycket pengar så att där var till en duo-biljett till Köpenhamn. Väl i köpenhamn blev jag bjuden på middag som var världens trevligaste pizza på världens trevligaste trappa. Sen så gick vi till Tivoli där själva överraskningen var och det var konsert med självaste KASHMIR. Konserten var underbar, kvällen var underbar och mille ÄR underbar. Helt sjukt underbar och jag längtar efter fler månader tillsammans med dig.



(bilden är snodd av
marioni såklart)

Nu ska jag hoppa i plurret och sen är det dags för tåget till malmö igen. Jag är så kär i den mannen alltså!

round and round

Innan skrev jag att jag skulle gå och sova men det gick minsann inte! Hur trött jag än är så går det inte att sova för man är så uppe i varv. Jag ligger och tänker på vad jags ka göra imorgon, i övermorgon, i över-övermorgon vilken är SJÄLVASTE STUDENTDAGEN!!! Jag längtar tills frukosten hos Emma Hammar, champagne, äta på restaurang, utspark, åka flak, all god mat som mamma förberett i flera veckor... OCH ALLT LIKSOM! Det är helt sjukt att jag faktiskt ska ta studenten.

Imorgon måste jag städa rummet och så för att imorgon kommer (förhoppningsvis) hela min klass hem till mig och med sig har de våra lärare så ska vi hålla en liten lärarmiddag här! God mat och förhoppningsvis så kan vi supa dom under bordet. Hade varit kul att se vår 60+ lärare, Sten, på lyran. hahaha han blir nog rolig. Eller hohoho kanske för så skrattar han!

Jag får väl helt enkelt avsluta det hela med en liten gullig en för nu måste jag verkligen sova!



I KILL YOU!

ett par år på nacken.

"eee det du? e de det?! ja, jag tror det är du! NITTONHUNDRASEXTIOSJU, på roskildefestivalen! Du har inte förändrats en daug! Ja, jag säger då det. Trots att man har ett par år på nacken."

Ja, så gick jag och maria runt ett par timmar i lördags sådär lagom drygfulla. Och så fort vi var trötta på läget eller det blev lite jobbigt så skrek maria "AH! EN BAGGE!" sen sprang vi som fan där ifrån. Jag först, som en bagge, och maria efter jagandes. Jag älskade det! Det var ett sånt härligt festivalbus för på festival får man lov att göra lite konstiga saker! Det var bara en av många händelser från siesta men det var ta mig tusan en av de roligaste! På toppen ligger också Håkan Hellström som gjorde mig 15 och gråtandes igen, Banhof som var helt sjukt bra och Stoffes låtskrivande. Saker som dessa, blandade med alla andra konserter, alla andra kompisar och fram för allt all Mille jag fick njuta av denna vecka gjorde det så himla bra. Att jag blev så nedrans hes och hade mina kinkiga stunder är en världslig sak.


jävligt fresh och så på Alf.


Idag fick jag så fint gå upp halv sju för att göra mig lite iordning till ölbrännboll. Halv åtta samlades vi hos sara och knäckte den första ölen. Typ vid tio hade 7 öl blivit mer än knäckta och i den gassande solen hade jag redan hunnit bli riktigt trevlig. Humöret kunde inte bli mer toppat och folken kunde inte bli trevligare. Timmarna där vid öja var så äkta student och härligt. Dock var jag helt slut redan vid tre så timmarna innan jag insåg att man fick åka hem tidigt var tortyr.

Sen fick jag så vackert lifta till stationen från henke för att lagom pricka in en buss där automaten så lägligt var i sönder. Vilket var en himla tur för jag glömde min väska. Nu sitter jag alltså här, helt utmattad och fortfarande mätt och lätt illamående av alla chips jag tryckte i mig innan. Dags att sova.



nyfiken i en strut. Fan vad fint väder det kan vara då!!

hemma

Ja, nu är vi hemma! Det har varit 5 utomordentligt trevliga dagar med extremt mycket sol, extremt mycket musik och extremt mycket alkohol. För att inte tala om all kärlek. Precis alla ingredienser som ska till för att det ska bli en riktigt god festivalsoppa! Dock orkar jag inte riktigt berätta om festivalen just nu för jag är så galet trött och dessutom så passade jag bara på att lägga in ett snabbinlägg medans mille är och borstar tänderna för det är ju inte det mest sociala man kan göra, det här med bloggandet..

Idag har varit så himla mysigt för vi har bara legat i min säng, en riktig säng utan sjuka traktorspår och stenar som gnager in i ryggen. Utan en riktigt skön och varm säng som man kan ligga i utan att antingen svettas ut varenda droppe ur kroppen eller frysa så att man tror att tänderna ska hacka ur munnen. Har sett dubbelavsnitt av Lost och så har vi sett på 27 Dresses, som var supermysig. Och givetvis ätit en massa onyttigheter.

Sa jag att jag är världens hesaste människa förresten?
Nej, det gjorde jag inte för jag kan inte prata. så hes är jag.

Nu kom mille tillbaka så nu är det honom jag ska pussa på!