Madly.

image32Många saker gör mig irriterad faktiskt. Väldigt många.
Som t.ex. när det regnar när man planerat något som ska hända utomhus (gör mig inte arg denna helg, snälla gud.) När en fet människa sitter och kränger i sig en stor glass, när finniga 15åringar kör runt i tomelilla och tutar på sina fula mopeder, alternativt har de blivit 16 och gör samma sak på sin fula epa, då blir jag ännu mer irriterad. När människor inte fattar uppenbara skämt och ännu värre när människor inte fattar ironi och tar åt sig när man skämtar. Det är kanske visserligen inte så lätt, men det är fortfarande irriterande. När det är fotboll eller ännu värre ishockey klockan nio på en onsdagskväll, ve och fasa, så greys anatomy är inställt. När datorer inte funkar. När man blir av med grejer. (MIN KAMERA!!) Vi kan även gå lite djupare in på irritationer.
 
Jag hatar när människor inte håller tyst om sånt man ska hålla tyst om. Ännu värre när de, vid tillsägelse, inte fattar att de gjort fel. Det irriterar mig som fan när riktigt goda vänner slutar vara goda vänner och istället blir de värsta idioter man kan tänka sig. och det är faktiskt bara en, max två personer jag menar i detta fallet.
Jag, som då är guds bästa barn, har då iallafall lärt mig att irritationer är något man själv egentligen bara lider av så jag gör mitt bästa att antingen skita i detta (dessa) som gör mig irriterad, acceptera att det irriterar mig eller också så förlåter jag bara. För det mår man ändå själv bäst av.  Det tycker jag alla ska göra.

En grej som dock gör mig alldeles upp åt väggarna förbannad som ingen får skita i eller acceptera är detta klipp då:
http://www.youtube.com/watch?v=Tzg-zpXik6U&mode=related&search=. Det får mig att bara hata människan ännu mer och jag vill skada någon. Jag hatar kor, det gör jag faktiskt, det är ett av väldigt få djur som får mig att vilja lägga benen på ryggen. Men det är många människor som får mig att vilja lägga benen på ryggen, inte fan gör jag så mot dem, som människor tycker man kan göra mot korna. Alla borde titta på det, alla borde bli förbannade, någon borde agera.

Annars ser allt väldigt ljust ut för tillfället. Jag är kär och det är snart helg!

/ Erikaimage32

enemy.

image28Jomenvisst, nu sitter man här med sommarkänslan igen och känner sig helt redo inför att börja packa väskorna till sommarens bravader. Ägnade hela gårdagen till youtube och myspace där jag gjorde helt klart för mig att roskilde haft ett helt ljuvligt bandsläpp och jag är mer pepp än någonsin! Jag har aldrig varit så övertygad om att jag ska till Roskilde som nu, så det är där vi ses om inte förr!
Senaste tiden då? vad har hon  som har ett så inaktivt blogg-liv haft för sig? (too bad) Ja jo, jag har ju gjort läxor och umgåtts med mormor, tvättat bilen och spelat curling. typ. Nej, men ska sanningen fram så har jag haft ett ganska trivsamt liv med mindre läxor men mer solande och mys. Det har varit ett ljuvligt väder! Har varit.. Nu är det skitkallt.
Ja, nu är det skitkallt.
Wait wait, hold your horses!  Är det inte dags att plocka fram hjärncellerna nu? Men detta är ju bara för dumt. Silly!
Allt ska bli bättre nu! Jag tror faktiskt inte att jag på något sätt kan skapa fler problem än jag redan skapat. Då blir det straffbart. Förlåt för allt, det kommer bli jättebra, I promise! Jag behöver er mer än någonsin.

och nej, nej, nej! Jag är inte naken på bilden! You wish!!

Hallelujah, my newfound lover.

:* /Erika


i said - shoot me if you really hate me...

Nu ska jag berätta lite om mitt lov! Väldigt lite faktiskt.. Jag har sovit väldigt mycket, sett väldigt mycket på film och tv, ätit väldigt mycket popcorn och givetvis konsumerat lite alkohol. Jag har även jobbat. Lördagkvällen spenderades på tingvalla. Inte som en festande, dryg ungdom utan som en vuxen korvgubbe. Det var ändå trevligt. tingvalla är ett bra ställe att tjäna pengar på! Det finns inget ställe som ger självförtroendet en sån kick som en tingvallakväll. Dock var jag bombsäker på att "hallå kexet, står du här och smular" var en 100 år gammal kliché som ingen använt på 50 år.
Jag har även besökt kulturbolaget och än en gång lät mina öron och ögon fröjdas av john och ossi. Det var öl, det image26var dans, även en tequila där på slutet. Jag var absolut nöjd. Mest nöjd var jag med slutet och dagen efter men det kan man bara läsa om i min alldeles egna hemliga dagbok som ingen vet existerar som jag gömmer höger om sängen. Nu har jag kanske avslöjat lite för mycket. Vilken tur då att jag gömt nyckeln i en liten ask längst in i tredje lådan underifrån i mitt vita nattduksbord, eller vita nattlådhurts, så att ingen snokar..
sluta larva dig nu. i helgen ska det bli fint väder!

... and then he shot me in the head